Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Τζανακόπουλος: Ούτε το sequel περί δήθεν κόντρας με Τσακαλώτο θα κόψει εισιτήρια

 
 
Με ανάρτηση του στο twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διαψεύδει ότι "άδειασε" τον υπουργό Οικονομικών και ότι υπάρχει κόντρα Μαξίμου- Τσακαλώτου με αφορμή τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ
 

«Μετά το αποτυχημένο "Τσίπρας vs Τσακαλώτος" φαίνεται πως περνάμε στο sequel: "Τζανακόπουλος vs Τσακαλώτος". Ούτε αυτό θα κόψει εισιτήρια», τονίζει ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος σε ανάρτηση του στο Twitter.

 

Με αυτό το σκωπτικό σχόλιο, ο κ. Τζανακόπουλος σπεύδει να "απαντήσει" και να αποκρούσει δημοσιεύματα που, με βάση αναφορά του σε σημερινή συνέντευξή του σχετικά με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, απέδωσαν εικόνα "αδειάσματος" του υπουργού Οικονομικών και αντιπαραθέσεων μεταξύ των στελεχών της κυβέρνησης.  

Υπενθυμίζεται ότι στην εν λόγω συνέντευξη, ερωτηθείς αν γνώριζε ο πρωθυπουργός τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, σημείωσε: «Πώς είναι δυνατόν; Η ΕΛΣΤΑΤ είναι ανεξάρτητη αρχή, η οποία ανακοινώνει τα αποτελέσματά της, χωρίς να συζητά με την ελληνική κυβέρνηση». Ερωτηθείς δε εν συνεχεία αν "ο υπουργός Οικονομικών δεν το γνώριζε ούτε αυτός;", συνέχισε: «Να ρωτήσετε τον υπουργό Οικονομικών. Δεν το ξέρω εγώ αυτό».

Όπως είχε γράψει το News247,  η δυσαρέσκεια του Μαξίμου, δεν στρέφεται προς τον υπουργό Οικονομικών για αυτό το ζήτημα, αλλά το σίγουρο είναι ότι υπάρχει ενόχληση για την "παραφωνία",  όποιος και αν είναι ο υπεύθυνος.

(Πηγή φωτογραφίας: Sooc.gr)

 
Περισσότερα: Τσακαλώτος

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER