Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Βαρουφάκης: 'Το 23% ΦΠΑ δεν υπάρχει πιθανότητα να συμβεί'

 
 
Ο Έλληνας υπουργός οικονομικών σημείωσε πως η διαπραγμάτευση εξακολουθεί να είναι σε εξέλιξη. Κάθετα αντίθετος με την πρόταση των δανειστών για ΦΠΑ 23% στην ενέργεια
 

«Υπάρχει διαπραγμάτευση» απάντησε δις ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, όταν, προσερχόμενος το πρωί στο υπουργείο, ρωτήθηκε εάν υπάρχει ρήξη με τους δανειστές. Παράλληλα, δήλωσε ότι «το 23% ΦΠΑ δεν υπάρχει πιθανότητα να συμβεί».

Εξάλλου, ερωτηθείς για την κριτική που ασκήθηκε από τον Γιάννη Μηλιό, πως εάν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μιλήσει προεκλογικά για το 70% ίσως να ήταν τρίτο κόμμα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, ο υπουργός ανέφερε ότι «δεν σχολιάζω καμία δήλωση κανενός».

 

Ραχήλ Μακρή: Να μην πληρωθούν οι δόσεις

Την ίδια ώρα υπέρ της μη καταβολής των δόσεων στους δανειστές τάχθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή. «Ο κ. Μηλιός προτείνει καθυστέρηση πληρωμών. Είμαι υπέρ αυτής της άποψης. Πρώτα προηγείται ο λαός και μετά οι άλλοι. Πρώτα πρέπει να εξυπηρετείται ο λαός και οι υποχρεώσεις που έχουμε απέναντι στον λαό» τόνισε η κ. Μακρή, μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Αν συνεχίσουν οι εκβιασμοί υπάρχουν και άλλοι δρόμοι» πρόσθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ποια στάση πρέπει να κρατήσει η ελληνική πλευρά; ΨΗΦΙΣΤΕ

 

 

(Πηγή: ΑΠΕ, Πηγή φωτογραφίας sooc.gr)

 
Περισσότερα: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ΦΠΑ, Βαρουφάκης

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER