Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Βαρβιτσιώτης για υιό Βούτση: Προστατεύετε τα πραγματικά παιδιά σας

 
 
Στην τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ, κύκλοι του προέδρου της Βουλής αντέδρασαν αναφέροντας πως "η ανοησία είναι ανίκητη"
 

Ο βουλευτής της ΝΔ στοχοποίησε τον Πρόεδρο της Βουλής για την παρουσία του γιου σε ομάδα ατόμων που πήγε έξω από τον Κορυδαλλό για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

 

Προσωπική επίθεση στον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, για τις επιλογές του υιού του εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι έδειξε «αδικαιολόγητη και ανεξήγητη απροθυμία να εκφράσει την αντίθεσή της στην αποφυλάκιση Κουφοντίνα». Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι βλέποντας τα «πλάνα της υποδοχής του Κουφοντίνα» συνειδητοποίησε πως η κυβέρνηση «δεν καταδίκασε» την 48ωρη άδεια γιατί έτσι θα καταδίκαζε «τα δικά της παιδιά». «Όχι τα ιδεολογικά παιδιά αλλά τα πραγματικά παιδιά της κυβέρνησης» πρόσθεσε βάλλοντας ευθέως κατά του Προέδρου της Βουλής.

Κύκλοι του προέδρου της Βουλής αντέδρασαν στις δηλώσεις Βαρβιτσιώτη αναφέροντας χαρακτηριστικά πως "η ανοησία είναι ανίκητη".

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER