Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Βίτσας: Καμμένος και Μουζάλας έχουν δώσει την ψυχή τους για το προσφυγικό

 
 
Σε ό,τι αφορά τη διαχείριση του προσφυγικού, ο κ. Βίτσας υπογράμμισε ότι: "Θα προσπαθήσουμε να πείσουμε τους πρόσφυγες να φύγουν από την Ειδομένη, όπου επικρατούν άθλιες συνθήκες"
 

"Ο Πάνος Καμμένος και ο Γιάννης Μουζάλας έχουν δώσει την ψυχή τους για την αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος και έχουν καταφέρει πολλά, έχοντας διεθνοποιήσει το θέμα" επισήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Δημήτρης Βίτσας, μιλώντας το πρωί στο MEGA.

 

"'Ετσι πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μαζί, ώστε να διαχειριστούμε το θέμα που αφορά όλη την Ευρώπη αλλά δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην Ελλάδα. Και η συνδρομή του Πάνου Καμμένου και του Γιάννη Μουζάλα στο κυβερνητικό έργο είναι απαραίτητη στην παρούσα φάση", υποστήριξε ο κ. Βίτσας.

Σε ό,τι αφορά τη διαχείριση του προσφυγικού, υπογράμμισε ότι: "Θα προσπαθήσουμε να πείσουμε τους πρόσφυγες να φύγουν από την Ειδομένη, όπου επικρατούν άθλιες συνθήκες", υπογράμμισε, αναφερόμενος στη διαχείριση του προσφυγικός ενώ μίλησε για εγκληματίες που εκμεταλλεύονται τους πρόσφυγες, οι οποίοι, όπως τόνισε, θα εντοπισθούν.

Επισήμανε, πάντως, ότι οι 4.000 πρόσφυγες στον Πειραιά θα μπορούσαν να στεγαστούν σε κέντρα φιλοξενίας ακόμα και σήμερα.

 
Περισσότερα: Μουζάλας, Καμμένος

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER