Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Βουλή: Ένταση για τον τρόπο τηλεοπτικής κάλυψης του συλλαλητηρίου

 
 
Βουλευτές της ΝΔ από τη Βόρεια Ελλάδα καταλόγισαν στην ΕΡΤ πλημμελή κάλυψη του συλλαλητηρίου. «Η ΕΡΤ έκανε αυτό που έπρεπε, εσείς είχατε ρίξατε μαύρο» απάντησε στη ΝΔ ο Π. Σκουρολιάκος του ΣΥΡΙΖΑ
 

Οξύτατη αντιπαράθεση μεταξύ της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξέσπασε στην κοινοβουλευτική επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς με αφορμή τον τρόπο τηλεοπτικής κάλυψης του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης από τη Δημόσια Τηλεόραση.

 

Το ζήτημα έθεσε πρώτος ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ, Δημήτρης Κυριαζίδης, ο οποίος κατηγόρησε την ΕΡΤ ότι απέκρυψε το «τεράστιο παγκόσμιο γεγονός» του συλλαλητηρίου. Σε ανάλογο τόνο ο γαλάζιος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Σάββας Αναστασιάδης, χαρακτήρισε «μεγαλειώδη» τη διαδήλωση και άσκησε κριτική στην ΕΡΤ 3 για τη μη ζωντανή κάλυψή της.

Στους βουλευτές της ΝΔ απάντησε ο πρόεδρος της επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης σημειώνοντας ότι το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ 3 λειτουργεί αυτοδύναμα και ανεξάρτητα. Σε πολύ πιο σκληρό τόνο απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρολιάκος ο οποίος τόνισε ότι η ΕΡΤ έκανε αυτό που έπρεπε. Αντέτεινε δε στους βουλευτές της ΝΔ ότι η κυβέρνηση Σαμαρά είχε ρίξει «μαύρο» στην ΕΡΤ και δεν μετέδιδε τίποτα. «Το σημαντικό είναι ότι η ΕΡΤ λειτουργεί ενώ η κυβέρνηση Σαμαρά είχε ρίξει μαύρο» είπε ο κ. Σκουρολιάκος.

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER