Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Βουλή: Στην Επιτροπή Δεοντολογίας στέλνει ο Βούτσης τον Κασιδιάρη

 
 
Ο υπόδικος χρυσαυγίτης είχε αποκαλέσει «προδότες» τους βουλευτές και είχε χαρακτηρίσει «παχύδερμο» τον υπουργό Εξωτερικών
 

Στην κοινοβουλευτική επιτροπή Δεοντολογίας παρέπεμψε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, τον χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη για τις χυδαίες αναφορές του σε συνεδρίαση επιτροπής της Βουλής.

 

Ο Νίκος Βούτσης απέστειλε επιστολή στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής με την οποία την καλεί να εξετάσει βάσει του κανονισμού την «αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά» και τη «ρητορική μίσους» του Ηλία Κασιδιάρη. Ο Πρόεδρος της Βουλής παραθέτει, μάλιστα, πρακτικά της συνεδρίασης όπου ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλά για «προδοσία» των βουλευτών και επιτίθεται με σκαιότητα στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά. «Για ποιόν λόγο να σιτίζουμε αυτό το παχύδερμο του σταλινισμού και του ανθελληνισμού;» είχε διερωτηθεί στη Βουλή ο νοσταλγός του ναζισμού.

Υπενθυμίζεται ότι το απρόκλητο παραλήρημα του Ηλία Κασιδιάρη συνέβη την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου και είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά η συνεδρίαση από τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας, Κώστα Δουζίνα.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER