Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Βουλή: Την ερχόμενη Δευτέρα ψηφίζονται τα προαπαιτούμενα

 
 
Το πολυνομοσχέδιο για την 3η αξιολόγηση θα συζητηθεί στις αρμόδιες επιτροπές την Τετάρτη και την Πέμπτη. Στην Ολομέλεια την Παρασκευή και τη Δευτέρα. Αύριο ψηφίζεται το νομοσχέδιο για τη Σαρία
 

Με επείγουσες διαδικασίες θα ψηφίσει την ερχόμενη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου η ολομέλεια της Βουλής το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα των δανειστών για την ολοκλήρωση της 3αξιολόγησης. 

 

Το πολυνομοσχέδιο αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή αύριο και να συζητηθεί τις δύο επόμενες ημέρες (Τετάρτη και Πέμπτη) σε κοινές συνεδριάσεις των αρμόδιων κοινοβουλευτικών επιτροπών. Την Παρασκευή αναμένεται να εισαχθεί στην Ολομέλεια όπου θα συζητηθεί και τη Δευτέρα. Η ψήφιση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα με ονομαστική ψηφοφορία που αναμένεται να ζητήσουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης. 

Αύριο ψηφίζεται το νομοσχέδιο για τη Σαρία

Λόγω της επείγουσας διαδικασίας ψήφισης του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα, η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλή αποφάσισε να επισπεύσει κατά δύο ημέρες την ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείο Παιδείας για την προαιρετική εφαρμογή της Σαρία. Το εν λόγω νομοσχέδιο θα ψηφιστεί αύριο στην Ολομέλεια της Βουλής.

Φωτογραφία: Sooc

 
Περισσότερα: Βουλή

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER