Μην τα χάσετε

 

 

Χαμός και αποδοκιμασίες στην ομιλία Βενιζέλου - Παπανδρεϊκοί: "Γιώργο γερά να πέσει η δεξιά"

 
 
 
Αποθεωτική υποδοχή για Γιώργο Παπανδρέου, αποδοκιμασίες για Βενιζέλο στην ομιλία του (Vid)
 

Αποθεωτική υποδοχή για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στο Ζάππειο Μέγαρο όταν ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα η εκδήλωση στο πλαίσιο των εγκαινίων της έκθεσης-αφιερώματος στον Ανδρέα Παπανδρέου με τίτλο "Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή".

 

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Ευ. Βενιζέλου ακούστηκε το σύνθημα "Γιώργο γερά να πέσει η δεξιά", κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Ο ίδιος αποδοκιμάστηκε έντονα ενώ είπε χαρακτηριστικά: "Η προσπάθεια που κάνουμε, είναι για να ενώσουμε το ΠΑΣΟΚ και δεν πρέπει να καλλιεργείται τεχνητή πόλωση".  

"Άκουσα το σύνθημα "Γερά, να φύγει η Δεξιά". Θα τα πούμε όμως την Τετάρτη πώς φτάσαμε στο σημείο να συγκυβερνούμε με τη Νέα Δημοκρατία", συμπλήρωσε.

Ο γιος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργός είναι βασικός ομιλητής της συγκέντρωσης που ανοίγει τη σειρά επετειακών εκδηλώσεων για τα 40 χρόνια του ΠΑΣΟΚ.

Υποδοχή ήρωα στον Γ. Παπανδρέου:

 

Το παρών έχουν δώσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, o Φίλιππος Πετσάλνικος, o Γιώργος Πεταλωτής, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Φίλιππος Σαχινίδης, ο Κώστας Σκανδαλίδης, η Φώφη Γεννηματά, ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος, πολλοί πρώην υπουργοί αλλά και ο επανεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Όταν έφτασε άλλωστε ο Γιώργος Παπανδρέου, το πλήθος άρχισε να τον αποθεώνει και να φωνάζει συνθήματα όπως "το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ με τον Γιώργο αρχηγό" και "Γιώργο γερά να πέσει η Δεξιά", σύνθημα που ακούστηκε και στη συνέχεια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρώην πρωθυπουργός προσπαθούσε για περισσότερο από μισή ώρα να φθάσει στο βήμα καθώς ο κόσμος τον είχε κυριολεκτικά περικυκλώσει.

Μαζί του βρισκόταν και η σύζυγός του Άντα.

Στην εκδήλωση βρίσκονται, επίσης, ο Μιχάλης Καρχιμάκης, ο Μάρκος Μπόλαρης, ο Φίλιππος Σαχινίδης, ο Παντελής Καψής, ο Θανάσης Τσούρας, ο Θάνος Μωραΐτης, ο Γιάννης Πανάρετος, ο Χρήστος Αηδόνης, ο Γιάνης Καψής, ο Γρηγόρης Νιώτης, ο Κώστας Γείτονας, ο Νίκος Σηφουνάκης, ο Ντίνος Ρόβλιας, η Άννα Νταλάρα, ο Νίκος Αθανασάκης, ο Μανώλης Όθωνας.

Στο Ζάππειο βρίσκονται επίσης ο γραμματέας της κεντρικής επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος και ο Νίκος Τσουκάλης από τη ΔΗΜΑΡ.

Την Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου, θα γίνει δεύτερη εκδήλωση στο Ζάππειο με ομιλητή αυτή τη φορά τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο. Σε αυτήν θα είναι παρών ο Κώστας Σημίτης, όχι όμως και ο Γιώργος Παπανδρέου.

 
Περισσότερα: ΠΑΣΟΚ

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 247 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER
comments powered by Disqus