Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Χριστοφιλοπούλου: Μιλάμε για έναν 'ανασχηματισμό Κουβέλη'

 
 
Η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είπε στο Ραδιόφωνο 24/7 πως "την επόμενη μέρα των επικείμενων εκλογών, θα πρέπει να πάμε σε ένα μεγάλο σχήμα εθνικής συνεννόησης όλων των ευρωπαϊκών δυνάμεων"
 

"Νομίζω ότι μπορούμε να μιλάμε για έναν "Ανασχηματισμό Κουβέλη". Έχουμε την επάνοδο του κ. Κουβέλη ως αναπληρωτού του κ. Καμμένου και όπως καταλαβαίνετε, αυτό είναι λίγο ρεζιλίκι για έναν άνθρωπο που έχει δώσει πάρα πολλά χρόνια στη ζωή του στην αριστερά" δήλωσε η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6.

 

Πρόσθεσε ότι “ήταν ένας ανασχηματισμός περιορισμένος και ο πρωθυπουργός προτίμησε να καλύψει κενά και να κάνει κάποιες ελάχιστες αναγκαίες μετακινήσεις”.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι “την επόμενη μέρα” των επικείμενων εκλογών, “θα πρέπει να πάμε σε ένα μεγάλο σχήμα εθνικής συνεννόησης όλων των ευρωπαϊκών δυνάμεων, γιατί το να τελειώσει το πρόγραμμα του τρίτου μνημονίου δεν σημαίνει έξοδος από την κρίση, τη λιτότητα, την εποπτεία και τα υψηλά πλεονάσματα”. Κατέληξε ότι “πρέπει να συνεννοηθούμε σε ένα ευρύτερο πλαίσιο, πάνω σε ένα πρόγραμμα”.

 

 
Περισσότερα: ΠΑΣΟΚ

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER