Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Υπέρ των 'ειρηνικών' αγροτικών κινητοποιήσεων τάσσεται και η κυβέρνηση

 
 
Ο αν. υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μ. Μπόλαρης υπερασπίστηκε τον αγώνα των αγροτών. Στηλίτευσε, όμως, τις έκνομες ενέργειες
 

Το παράδοξο φαινόμενο να υποστηρίζει η ίδια η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ τις διαδηλώσεις που πραγματοποιούνται εναντίον των δικών της μέτρων έπληξε και τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης που Μάρκο Μπόλαρη ο οποίος επικρότησε από το βήμα της Βουλής τις κινητοποιήσεις των αγροτών όταν γίνονται με ειρηνικό τρόπο.

 

Κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση που του έθεσε ο βουλευτής του ΚΚΕ Μ. Συντυχάκης υπέρ των αγροτικών κινητοποιήσεων ο κ. Μπόλαρης όχι μόνο δεν διαφώνησε αλλά υπεραμύνθηκε και του δικαιώματος των αγροτών να βγαίνουν στους δρόμους. «Οι κινητοποιήσεις προβλέπονται από το Σύνταγμα και αυτό το δικαίωμα πρέπει να ασκείται με σεβασμό στους νόμους» σημείωσε ο κ. Μπόλαρης είπε. Επιχειρηματολόγησε, μάλιστα, υπέρ των κινητοποιήσεων λέγοντας ότι όταν αυτές λειτουργούν ως μέσο αγώνα και όχι ως αυτοσκοπός τότε μπορούν να λύσουν υπαρκτά πολιτικά, κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα. 

Ο κ. Μπόλαρης αποδοκίμασε, πάντως, τα περιστατικά βίας σημειώνοντας ότι όλες οι κινητοποιήσεις πρέπει να πραγματοποιούνται εντός του πλαισίου νομιμότητας. Άφησε, μάλιστα, αιχμές για όσους χρησιμοποιούν τους αγρότες. «Όταν οι κινητοποιήσεις εκφεύγουν από το πλαίσιο της νομιμότητας τότε εκτίθενται και εκείνοι που τους χρησιμοποιούν» ανέφερε.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER