Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Υπόθεση Καρανίκα: Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

 
 
Η αξιωματική αντιπολίτευση ζητά την αποπομπή του συμβούλου του πρωθυπουργού και η Κουμουνδούρου απαντά ότι η Συγγρού πρέπει να ασχοληθεί με τους υπόδικους συνεργάτες
 

Την αποπομπή του Νίκου Καρανίκα από τη θέση του συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ζητά η Νέα Δημοκρατία, με το ΣΥΡΙΖΑ να απαντά ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα έπρεπε να ασχολείται με τους δικούς της υπόδικους συνεργάτες και συνομιλητές, αλλά και πως η σοβαρότητα της Συγγρού κρίνεται απο΄τα θέματα που ανοίγει στο δημόσιο διάλογο.

 

Η ΝΔ σε ανακοίνωση της ανέφερε ότι: "Ο ειδικός σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού της χώρας, μεταξύ άλλων απίθανων και ανόητων που δημόσια υποστηρίζει, εκθειάζει έργα και ημέρες της διεθνούς τρομοκρατίας. Ο εκλεκτός του πρωθυπουργού κ. Καρανίκας έφτασε στο απερίγραπτο σημείο να χαρακτηρίζει ως “αριστούργημα τέχνης”, την τραγωδία των κατεστραμμένων Δίδυμων Πύργων!". Πρόκειται για αναφορά σε κείμενο που είχε δημοσιεύσει το 2011 ο κ.Καρανίκας στο προσωπικό του ιστολόγιο.

"Όλα αυτά δεν είναι αστεία. Είναι πολύ σοβαρά. Είναι πολύ σοβαρό για μια χώρα, την ώρα που αντιμετωπίζει τόσο μεγάλα προβλήματα, ο πρωθυπουργός της να προχωρά σε ανεκδιήγητες επιλογές, διορίζοντας ως συμβούλους του, απίθανους ανθρώπους", υποστήριξε η Συγγρού, καταλήγοντας: "Περιμένουμε - εντός της ημέρας - την αποπομπή του κ. Καρανίκα."

Σε έντονο ύφος ήταν η απάντηση της Κουμουνδούρου.

"Το μέγεθος της σοβαρότητας και της αξιοπιστίας της αντιπολίτευσης κρίνεται από τα θέματα που ανοίγει στο δημόσιο διάλογο", σχολίασε το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, καταλήγοντας:

"Δεν μας εκπλήσσει καθόλου ότι η ΝΔ ρίχνει λάσπη για τους μετακλητούς υπαλλήλους και τους ειδικούς συνεργάτες της κυβέρνησης  και δεν ασχολείται βέβαια  με τους δικούς της υπόδικους συνεργάτες και συνομιλητές και τις δοσοληψίες τους.  Καθείς εφ’ ω ετάχθη." 

(Πηγή φωτογραφίας: Sooc.gr)

 
Περισσότερα: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER