Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Ζαχαριάδης για Δημητριάδη: Πρέπει όλοι να σεβόμαστε τον ΚΟΚ

 
 
Ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την απερίσκεπτη ενέργεια του Μίμη Δημητριάδη, ο οποίος στάθμευσε το αυτοκίνητό του πάνω στο πεζοδρόμιο και σε σημείο όπου υπήρχε ράμπα αναπήρων
 

Την δυσαρέσκειά του για την οδηγική συμπεριφορά βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή 'Τρόικα' και τον 'Αθήνα 984'. "Προφανώς και πρέπει όλοι να σεβόμαστε τις ρυθμίσεις που αφορούν τον ΚΟΚ και τις ράμπες. Έκανε μία παράβαση και κακώς την έκανε" είπε μεταξύ άλλων για το περιστατικό που αφορά σε εκλεγμένο του κόμματος της συμπολίτευσης από την Κοζάνη.

 

Ο βουλευτής Κοζάνης, Μίμης Ζαχαριάδης, φαίνεται πως πάρκαρε το αυτοκίνητό του επάνω στο πεζοδρόμιο, κατά τη διάρκεια παραμονής του στην Πτολεμαΐδα. Επιπλέον, φαίνεται από τη φωτογραφία που αναρτήθηκε στα social media πως το αυτοκίνητο σχεδόν έφραζε την μπάρα αναπήρων.

 

"Το τελευταίο διάστημα έχετε προβεί στην ίδια παρανομία σχεδόν σε καθημερινή βάσει θα σας υπενθυμίσω ότι είστε βουλευτής και οφείλετε να τηρείτε το γράμμα του νόμου" σχολιάζει ο κ. Θεοδωρίδης, ιατροδικαστής στο επάγγελμα (κατά το προφίλ του), από το λογαριασμό του στο facebook όπου ανάρτησε τη φωτογραφία.

"Μίλησα με τον βουλευτή και παραδέχθηκε την παράβασή του. Είναι μία συμπεριφορά που δίνει το αντιπαράδειγμα" συμπλήρωσε στο ραδιόφωνο της Αθήνας ο κ. Ζαχαριάδης.

 
Περισσότερα: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER
Best of Network