Μην τα χάσετε

 

 

Ο Παύλος Παυλίδης στο Ραδιόφωνο 24/7. LIVE EIKONA

 
 
Η Ιωάννα Κλεφτόγιαννη και η Φωτεινή Λαμπρίδη φιλοξενούν στην εκπομπή τους Πεζοί στον Αέρα, στο Ραδιόφωνο 24/7 τον Παύλο Παυλίδη
 

Ο τραγουδοποιός Παύλος Παυλίδης, που, μετά τα Ξύλινα Σπαθιά, ακολούθησε μοναχική πορεία, ένας από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της γενιάς του, είναι προσκεκλημένος σήμερα στο Ραδιόφωνο 24/7 και στην εκπομπή  Πεζοί στον Αέρα (17:00- 18:00) με την Ιωάννα Κλεφτόγιαννη και τη Φωτεινή Λαμπρίδη,  για μια εφ’ όλης της ύλης  συνέντευξη. (Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson)

 

Ο Έλληνας καλλιτέχνης ξεκίνησε την πορεία του στη μουσική τη δεκαετία του '80 μέσα από το συγκρότημα 'Μωρά στη φωτιά', πριν αναλάβει ρόλο frontman και στιχουργού στο ιδιαίτερα αγαπητό συγκρότημα των '90s "Ξύλινα Σπαθια".

 

Μαζί τους διάνυσε μια εντυπωσιακή πορεία δέκα χρόνων, κατά τη διάρκεια της οποίας τα τραγούδια τους αγαπήθηκαν και παραμένουν διαχρονικές επιλογές των μουσικόφιλων μέχρι και σήμερα.

 

Το 2003 το συγκρότημα ολοκληρώνει την πορεία του και ο Παύλος Παυλίδης επιλέγει να ακολουθήσει solo πορεία. Ο πρώτος του δίσκος κυκλοφόρησε ένα χρόνο αργότερα με τίτλο "Αφού Λοιπόν Ξεχάστηκα". Το 2006 έρχεται το επόμενο δισκογραφικό του βήμα, σε συνεργασία με τους B-Movies και τίτλο "Άλλη μια μέρα".

Μαζί με τους B-Movies θα "οργώσει" την Ελλάδα για μια σειρά από συναυλίες με πρώτο του σταθμό το Αιγάλεω, στα πλαίσια της Παγκόσμιας ημέρας μουσικής. Ακολουθούν εμφανίσεις στην Κεφαλονιά, την Αμοργό, την Ιθάκη και την Πελοπόννησο.

 

 

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER