Μην τα χάσετε

 

 

Απόψε η τελευταία 'Λέξη που δε λες'

 
 
Η ιδιαίτερη κοινωνική σειρά του Alpha ρίχνει το βράδυ της Τρίτης αυλαία
 

Ξεκίνησε την τηλεοπτική σεζόν με μεγάλες προσδοκίες στη μάχη της τηλεθέασης, καθώς πλαισιώθηκε από ένα πλούσιο καστ ηθοποιών και έφερε την υπογραφή του Θοδωρή Παπαδουλάκη, σκηνοθέτη της σειράς "Το Νησί". Μπορεί τα μηχανάκια της Nielsen να μην επιβεβαίωσαν τη δυναμική στο βαθμό που θα περίμενε η τηλεόραση του Alpha, ωστόσο η σειρά "Η Λέξη Που Δεν Λες" κατόρθωσε να κερδίσει το δικός της πιστό τηλεοπτικό κοινό. Απόψε, το ταξίδι του μικρού Παυλή, που έχει διαγνωσθεί με μια μορφή αυτισμού φτάνει στο τέλος του.

 

Η Ελένη και ο Γιάννης, οι γονείς του, τον φωνάζουν «διάνοια». Η οικογένεια αντιμέτωπη με την αλήθεια. Τον αυτισμό του γιου της. Κυρίως, όμως, αντιμέτωπη με τα δικά της προβλήματα επικοινωνίας. Κι εκεί, αρχίζει η πάλη της για να καταλάβει και να αποδεχτεί. Όλοι δοκιμάζονται, καθώς οι νέες συνθήκες τους αναγκάζουν να επαναπροσδιορίσουν το τι σημαίνει ευτυχία και αγάπη.

 

Τελικά, πόση δύναμη θέλει για να αποδεχτείς ότι η ζωή σου δε θα ‘ναι ποτέ ξανά η ίδια; Και πώς αυτή η αλλαγή μπορεί να οδηγήσει σε πιο ανοιχτούς δρόμους;

Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο

Η Ιωάννα είναι έτοιμη να φύγει για την Αθήνα και ο Τζατζιμάκης την πλησιάζει ξανά για να την διεκδικήσει πιο έντονα.

Ο Θοδωρής αποκαλύπτει τον άσχημο χαρακτήρα του στην Ιωάννα και η Νατάσα τελειώνει τη σχέση τους οριστικά.

Ο Γιάννης με την Ελένη ξεκινάνε έναν μεγάλο καβγά. Η Ελένη του χρεώνει ότι είναι απών από όλα όσα περνάει με τον Παυλή και εκείνος την κατηγορεί για εγωιστική συμπεριφορά. Πάνω στον καβγά, κανείς δεν παίρνει είδηση ότι ο Παυλής φεύγει. Όλο το χωριό ξεσηκώνεται και συμμετέχει στην έρευνα για να εντοπιστεί ο μικρός. 

Ο Παυλής, όμως, είναι άφαντος, σαν να άνοιξε η γη και τον κατάπιε…

 

«Η λέξη που δε λες» φέρει την υπογραφή του βραβευμένου σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη ενώ η διασκευή του σεναρίου είναι της Κατερίνας Γιαννάκου.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν οι: Μαρία Πρωτόπαππα, Βασίλης Μπισμπίκης, Μάξιμος Μουμούρης, Πηνελόπη Τσιλίκα, Νεφέλη Κουρή, Γιάννα Κανελλοπούλου, Αργύρης Ξάφης, Ντίνα Μιχαηλίδου, Μαρίνα Ψάλτη, Δήμητρα Σιγάλα, Ντέμπορα Οντόγκ, Μιχάλης Αεράκης, ο μικρός Γιώργος Στεντούμης κ.α.

Στον ρόλο του παππού ο Δημήτρης Καταλειφός.

 
Περισσότερα: Τηλεθέαση

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER