Μην τα χάσετε

 

 

Διαζύγιο βόμβα στο Hollywood. Χωρίζουν Chris Pratt και Anna Faris

 
 
Ο πρωταγωνιστής του Jurrassic World ανακοίνωσε πως το ζευγάρι αποφάσισε να υποβάλλει αίτηση διαζυγίου. Διαζύγιο έπειτα από 8 χρόνια γάμου για τον Pratt και την πρωταγωνίστρια του Scary Movie και της σειράς Mom
 

Οριστικό είναι το διαζύγιο για ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της showbiz. Οι Chris Pratt και Anna Faris ακολουθούν χωριστούς δρόμους έπειτα από 8 χρόνια κοινής ζωής. Την είδηση του χωρισμού ανακοίνωσε ο ίδιος ο Chris Pratt με μια ανάρτησή του στο Facebook. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2009 στο Μπαλί, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί, τον τετράχρονο σήμερα Τζακ.

 

"Η Άννα και εγώ λυπούμαστε να ανακοινώσουμε πως χωρίζουμε. Προσπαθήσαμε σκληρά για μεγάλο χρονικό διάστημα και είμαστε πραγματικά απογοητευμένοι" αναφέρει στο σύντομο κείμενο ο χολιγουντιανός ηθοποιός. "Ο γιος μας έχει δύο γονείς που τον αγαπούν πάρα πολύ και για χάρη του θέλουμε να κρατήσουμε την υπόθεση αυτή όσο πιο προσωπική γίνεται, προχωρώντας μπροστά" πρόσθεσε και έγραψε: "Ακόμη αγαπάμε ο ένας τον άλλο, πάντα θα απολαμβάνουμε χρόνο μαζί και θα τρέφουμε σεβασμό ο ένας για τον άλλο".

 

Το κείμενο υπογράφουν και οι δύο ηθοποιοί που πλέον ακολουθούν χωριστούς δρόμους. Η Anna Faris γνώρισε τεράστια επιτυχία από τη συμμετοχή της στην κωμωδία - παρωδία Scary Movie το 2000, ενώ τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στη δημοσιφλή αμερικάνικη σειρά Mom. Όσο για τον πρώην σύζυγό της, τα πράγματα εξελίχθηκαν κάτι περισσότερο από περίφημα τα τελευταία χρόνια, μετά την ανάληψη του πρωταγωνιστικού ρόλου στο Jurrassic World. Πρόσφατα εμφανίστηκε στο Guardians Of The Galaxy Vol. 2, ενώ η συνέχεια των περιπετειών με δεινόσαυρους αναμένεται μέσα στο 2018.

 

Photo by Joel Ryan/Invision/AP

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER