Μην τα χάσετε

 

 

Έλεν Ντιτζένερις: Ο Τραμπ είναι επικίνδυνος για τη χώρα και για εμένα ως γκέι

 
 
Η δημοφιλής παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον Αμερικανό πρόεδρο από την εκπομπή της, δηλώνοντας ευθαρσώς πως δεν θα τον είχε ποτέ καλεσμένο σε αυτή. "Μας διχάζει όλους. Δεν τον θέλω στην εκπομπή".
 

Η παρουσιάστρια Έλεν Ντιτζένερις έχει δηλώσει από την αρχή τα αισθήματά της για το νέο Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ. Υπήρξε άλλωστε υποστηρικτής της Χίλαρι στις εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου. Ωστόσο, στην εκπομπή της Τετάρτης και όταν κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση αν θα δεχόταν τον εκατομμυριούχο ως καλεσμένο στο show απάντησε κατηγορηματικά "Όχι".

 

"Είναι αυτός που είναι, έχει αρκετή δημοσιότητα, έχει και το twitter. Δεν υπάρχει τίποτα που μπορώ να του πω που θα τον αλλάξει" σχολίασε στη δημοσιογράφο Μέγκιν Κέλι που βρισκόταν απέναντί της και είχε μόλις δηλώσει ότι φυσικά και θα δεχόταν τον εν ενεργεία πρόεδρο των ΗΠΑ. "Δεν θα ήθελα να του δώσω βήμα, γιατί τον επικυρώνει αυτό. Για να έχω κάποιον καλεσμένο στην εκπομπή μου, θα πρέπει να τον θαυμάζω με κάποιο τρόπο\' συνέχισε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: "Δεν θα μπορούσα να έχω καλεσμένο κάποιον που τουλάχιστον για εμένα, δεν είναι απλά επικίνδυνος για την χώρα και για εμένα προσωπικά ως γκέι, αλλά και στον κόσμο. Μας διχάζει όλους. Δεν τον θέλω στην εκπομπή".

Δείτε το απόσπασμα που κάνει το γύρο του διαδικτύου:

 

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

 
Περισσότερα: Τραμπ

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER