Μην τα χάσετε

 

 

Έχασε την πρώτη δικαστική μάχη με τον Ντόντα η Αθηνά Ωνάση

 
 
Δικαστήριο της Βραζιλίας δίνει το δικαίωμα στον πρώην σύζυγο της χρυσής κληρονόμου να έχει πρόσβαση στο αγαπημένο του άλογο, πράγμα που είχε απαγορεύσει η Αθηνά
 

Ως “χαστούκι” στην Αθηνά Ωνάση από τις δικαστικές αρχές της βραζιλίας ερμηνεύουν διεθνή μέσα ενημέρωσης την απόφαση που δικαιώνει τον πρώην σύζυγο της χρυσής κληρονόμου, Αλβάρο ντε Μιράντα.

 

Μετά το χωρισμό, η Αθηνά είχε απαγορεύσει στον “Ντόντα” να πλησιάζει τα άλογά τους, περιλαμβανομένου του αγαπημένου αλόγου του βραζιλιάνου ιππέα, το Κορνέττο Κ. Μάλιστα, το συγκεκριμένο άλογο, η Αθηνά το έδωσε στον διάσημο Ιταλό αναβάτη Αλμπέρτο Ζορζι, με τον οποίο, μάλιστα, όπως φημολογείται, διατηρεί ερωτική σχέση.

Μετά την απαγόρευση της Αθηνάς, ο Αλβάρο δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια, αφού προσέφυγε στη δικαιοσύνη της Βραζιλίας διεκδικώντας να πάρει πίσω το άλογο. Πρόσφατα το δικαστήριο δικαίωσε τον 'Ντόντα' και του δίνει το δικαίωμα να έχει πρόσβαση τόσο στο άλογο, όσο και στον αθλητικό εξοπλισμό που βρίσκεται στο ιππικό κέντρο στην πόλη Valkenswaard της Ολλανδίας, το οποίο έφτιαξαν με την Αθηνά στη διάρκεια του γάμου τους. Σημειώνεται ότι ο Αλβάρο είχε αγωνισθεί με το άλογο Κορνέττο Κ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

(Με πληροφορίες από The Weekly Observer, φωτογραφία: AP / Felipe Dana)

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER