Μην τα χάσετε

 

 

Φίλος Αντζελίνας Τζολί: Ετοιμάζεται να παντρευτεί!

 
 
Σάλος έχει ξεσπάσει με την πληροφορία ότι η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ Αντζελίνα Τζολί πρόκειται να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας, επτά μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Μπραντ Πιτ
 

Η Αντζελίνα Τζολί φαίνεται πως είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα στη ζωή της! Οικογενειακός της φίλος αποκάλυψε στο περιοδικό In Touch ότι η έχει μπει ζωή της ένας 41χρονος Βρετανό επιχειρηματίας  και φιλάνθρωπο με τον οποίο γνωρίστηκε πριν από ένα χρόνο στο Λονδίνο.

 

"Υπάρχει ένας άνθρωπος στης ζωή της και ήδη συζητούν το ενδεχόμενο να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και να παντρευτούν", τόνισε ο εν λόγω άνθρωπος στο περιοδικό, το οποίο σημειώνει πως το γεγονός αυτό ξάφνιασε τον Μπραντ Πιτ.

"Δεν είχε ιδέα ότι η Αντζελίνα βγαίνει με κάποιον, πόσο μάλλον ότι πρόκειται να τον παντρευτεί. Η ιδέα ότι ένας άλλος άνδρας θα περνά τόσο χρόνο με τα παιδιά του, τον κάνει να νιώθει απογοήτευση" πρόσθεσε η ίδια πηγή σημειώνοντας ότι ο αστέρας του Χόλιγουντ δεν έχει συναντηθεί ποτέ με τον νέο σύντροφο της Αντζελίνα Τζολί.

Η ηθοποιός περίμενε μέχρι να τακτοποιηθεί το διαζύγιο και να ηρεμήσουν τα πνεύματα αναφορικά με την επιμέλεια των Παιών, για να προχωρήσει με τον νέο άνδρα στη ζωή της.

Πηγή: intouchweekly

πηγή φωτογραφίας: AP/Heng Sinith

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER