Μην τα χάσετε

 

 

Γκουντάρας: Στην πρώτη εξέταση όλοι 'σκοτείνιασαν' - Τα χαμόγελα έφυγαν

 
 
Η εξέταση ρουτίνας που οδήγησε στο στεφανιογράφημα
 

Μια εξέταση ρουτίνας εξελίχθηκε σε κάτι πιο σοβαρό, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να υποβάλλεται το Σάββατο σε στεφανιογραφία. Στην ανάρτηση του στο Instagram ο πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη αναφέρει πως ο γιατρός του, του συνέστησε να κόψει το κάπνισμα και να υιοθετήσει πιο υγιεινή διατροφή και άσκηση.

 

"Ενώ όλα ξεκίνησαν με πολλά χαμόγελα, στην πρώτη εξέταση όλοι ‘’σκοτείνιασαν’’, τα χαμόγελα έφυγαν και εγώ έψαχνα να διαβάσω τα βλέμματα τους. Η απόφαση ήταν μια...να πάμε γρήγορα για στεφανιογράφημα και εκεί θα τα βλέπαμε όλα. Λεπτά αιώνες,μάτια βουρκωμένα,αλλά για να μην το κουράζω όλα πήγαν απρόσμενα καλά" σημειώνει μεταξύ άλλων στην ανάρτηση από το νοσοκομείο.

Εχθές λοιπόν,εγώ ο πολύ αγχώδης τύπος αποφάσισα να πάω στο φίλο μου καρδιολόγο Μάκη Σιάσο(ευχαριστώ αδελφέ),στο Ιπποκράτειο για εξετάσεις καρδιάςΚαι ενώ όλα ξεκίνησαν με πολλά χαμόγελα,στην πρώτη εξέταση όλοι ‘’σκοτείνιασαν’’,τα χαμόγελα έφυγαν και εγώ έψαχνα να διαβάσω τα βλέμματα τους...Η απόφαση ήταν μια...να πάμε γρήγορα για στεφανιογράφημα και εκεί θα τα βλέπαμε όλα...Λεπτά αιώνες,μάτια βουρκωμένα,αλλά για να μην το κουράζω όλα πήγαν απρόσμενα καλά...Απλά αποχαιρέτησα το τσιγάρο(δύσκολο)και καλοσώρισα τη γυμναστική και τη σωστή διατροφή στη ζωή μου...‼️Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό μου και όλη την ομάδα της καρδιολογικής...είστε όλοι φοβεροί επιστήμονες και άνθρωποι‼️Ναταλί μου σε ευχαριστώ πολύ για όλα και sorry μωρό μου αν σε άγχωσα για λίγο...Υ.Γ.Να πηγαίνουμε για τις εξετάσεις μας παιδιά✔️‼️Καλά Χριστούγεννα με ΥΓΕΙΑ σε όλο τον κόσμο‼️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ g.goudaras στις

 

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER