Μην τα χάσετε

 

 

H Jennifer Lawrence βανδάλισε την αφίσα του συμπρωταγωνιστή της

 
 
Η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός εκδικήθηκε τον Chris Pratt, βανδαλίζοντας την κοινή τους αφίσα πάνω σε τουριστικό λεωφορείο και αποκαλώντας τον "μ@@κα" και "ποντικό" και ο Jimmy Kimmel ήταν εκεί (vid)
 

Στη νέα ταινία της, η Jennifer Lawrence συμπρωταγωνιστεί με τον Chris Pratt (τον γνωρίζετε από το Jurrasic World). Το Passengers είναι ήδη στους κινηματογράφους στην Αμερική και οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται συνεχώς στο δρόμο για της ανάγκες της προώθησης του φιλμ. Καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της περιοδείας, ο Pratt επιδόθηκε σε ένα σερί από selfies, στις οποίες φρόντιζε να αποκόπτει ή να κρύβει με υποδειγματικό τρόπο το πρόσωπο της συμπρωταγωνίστριάς του. Η Lawrence βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Kimmel και μίλησε για το θέμα, αναφέροντας μάλιστα πως ο Αμερικανός ηθοποιός της ζητούσε να βγουν μαζί φωτογραφία για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στη συνέχεια την έκοβε ή την έκρυβε ώστε να φαίνεται μόνο εκείνος.

 

Ο μετρ της φάρσας, Jimmy Kimmel, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη: "Τι είδος ανθρώπου είσαι; Είσαι από εκείνες που θα το δεχτούν σαν να μη συμβαίνει τίποτα και θα επιτρέψεις στον Chris να σε κακομεταχειρίζεται;" είπε και πρόσθεσε: "Ή σκοπεύεις να κάνεις κάτι γι' αυτό;". Η αυθόρμητη Lawrence δεν το σκέφτηκε λεπτό: "Γ***ε το! Θα απαντήσω". Έτσι λοιπόν οι δυο τους βγήκαν στο δρόμο και τα έβαλαν με το τουριστικό λεωφορείο που έφερε τα πρόσωπα των δύο πρωταγωνιστών της ταινίας.

Αφού πρώτα η Αμερικανή ηθοποιός μουντζούρωσε με σπρέι το πρόσωπο του Pratt, ο παρουσιαστής έσβησε τα γράμματα του τίτλου, έτσι ώστε να μένει η λέξει "ass". Φρόντισε δε να τονίσει με ένα βέλος, σε ποιον απευθύνεται η απρεπής λέξη. Τέλος, οι δυο τους μαύρισαν το επίθετο του πρωταγωνιστή, με αποτέλεσμα αντί για Pratt, να διαβάζει κανείς "Rat", δηλαδή ποντικός.

 

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER