Μην τα χάσετε

 

 

Η Julia Roberts παίζει όλους τους ρόλους της σε 10 λεπτά

 
 
Απ' το «Μια Βραδιά στο Notting Hill» και «Το Χαμόγελο της Μόνα Λίζα» μέχρι το «Pretty Woman» και την «Έριν Μπρόκοβιτς» η ηθοποιός κάνει μια σύντομη στάση στους ρόλους που την καθιέρωσαν στη μεγάλη οθόνη
 

Μπορεί να μένει ακόμα ένας μήνας μέχρι να προβληθεί η νέα ταινία της Julia Roberts και η ηθοποιός να τρέχει να προμοτάρει την τελευταία της δουλειά, όμως ο James Corden θέλησε να ασχοληθεί περισσότερο με όλες εκείνες τις ταινίες που την καθιέρωσαν. Και το έκανε με ένα πολύ κωμικό -εννοείται- τρόπο.

 

Καλεσμένη στην δημοφιλή εκπομπή του Corden «The Late Late Show», την περασμένη Τετάρτη, η Julia Roberts έπαιξε ένα σκετσάκι 10 λεπτών με τους ρόλους που υποδύθηκε σε 26 ταινίες και μας θύμισε γιατί την αγαπάμε. Μαζί της έπαιξε και ο παρουσιαστής – κωμικός που ανέλαβε να υποδυθεί τους συμπρωταγωνιστές της Roberts σε μερικές πολύ χαρακτηριστικές στιγμές της κινηματογραφικής της καριέρας.

Απ' το «Μια Βραδιά στο Notting Hill», «Το Χαμόγελο της Μόνα Λίζα», το «Larry Crowne» και το «Eat Pray Love» μέχρι το «Ο γάμος του καλύτερού μου φίλου», τη «Συμμορία των 11» αλλά και το «Έριν Μπρόκοβιτς», μέσα σε 10 λεπτά βλέπουμε τα καλύτερα της Julia Roberts.

 

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER