Μην τα χάσετε

 

 

Η συγκινητική εμφάνιση του Τζίμι Κίμελ με τον γιο του και το μήνυμα για τη δημόσια υγεία

 
 
Ο διάσημος παρουσιαστής μοιράστηκε το οικογενειακό του πρόβλημα σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη στις ΗΠΑ για την ανάγκη δωρεάν υγειονομικής περίθαλψης
 

Ο Τζίμι Κίμελ κρατούσε το νεογέννητο αγοράκι του αγκαλιά και έκλαιγε επιστρέφοντας στην εκπομπή του μετά την εγχείρηση καρδιάς στην οποία υπεβλήθη ο μικρός Μπίλι Κίμελ. Για να μείνει κοντά στην οικογένειά του ο διάσημος παρουσιαστής έμεινε εκτός εκπομπής για μερικές εβδομάδες.

 

Ο παρουσιαστής από το πρώτο λεπτό του μονόλογού του έκλαιγε, κάνοντας έκκληση στην αμερικανική κυβέρνηση να αποκαταστήσει και να βελτιώσει την υγειονομική περίθαλψη των παιδιών. Πρόκειται για έναν σκοπό που έχει ευαισθητοποιήσει πολύ τον παρουσιαστή ιδιαίτερα μετά την περιπέτεια της υγείας του γιου του, που γεννήθηκε με καρδιακό πρόβλημα τον περασμένο Απρίλιο.

Ο Μπίλι χρειαζόταν μια εγχείρηση αμέσως μετά τη γέννησή του και υπεβλήθη σε ακόμα μία την περασμένη εβδομάδα.

 

Ο Τζίμι Κίμελ μίλησε ακόμα μία φορά για το Πρόγραμμα Υγειονομικής Περίθαλψης των Παιδιών το οποίο έχει μείνει χωρίς χρηματοδότηση από το Σεπτέμβριο και έχει κολλήσει μέσα στην πολιτική αντιπαράθεση γύρω από αυτό. Δεν δίστασε να πάρει σκληρή θέση απέναντι στο Κογκρέσο, λέγοντας ότι είναι αηδιαστικό να βάζουν τις περικοπές φόρων δισεκατομμυριούχων πάνω από ζωές παιδιών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, (Randy Holmes/ABC via AP)

 
Περισσότερα: ΗΠΑ

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER