Μην τα χάσετε

 

 

Ιδρύτρια των Pussycat Dolls για το κύκλωμα πορνείας: Είναι όλα ψέμματα

 
 
Η Robin Antin, ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος απάντησε στην πρώην συνάδελφό της Kaya Jones που υποστήριξε πως το γκρουπ υπήρξε η βιτρίνα κυκλώματος πορνείας - Ήθελε απλά τα 15' λεπτά δημοσιότητας
 

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι αποκαλύψεις τραγουδίστριας των Pussy Cat Dolls, της Kaya Jones, η οποία ισχυρίστηκε πως το γκρουπ ήταν στην πραγματικότητα ένα κύκλωμα πορνείας. Στις κατηγορίες της απάντησε η ιδρύτρια του συγκροτήματος, Robin Antin, απάντησε πως όλα όσα είπε η πρώην συνάδελφός της είναι "αηδιαστικά, γελοία, ψέμματα" και πρόσθεσε πως προφανώς η Jones επιζητούσε διακαώς τα 15' λεπτά δημοσιότητας που της αναλογούν.

 

 

Συνεχίζοντας, η Antin πρόσθεσε πως η Jones δεν υπήρξε ποτέ μέλος των Pussycat Dolls, αλλά ήταν πάντα υπό δοκιμή. Η Antin εξήγησε πως η καταγγέλουσα ήταν ένα από τα δεκάδες κορίτσια που πέρασαν από audition όλα αυτά τα χρόνια για να γίνουν μέλη του συγκροτήματος.

Η χορογράφος σχολίασε ιδιαίτερα δηκτικά και την αναφορά της Jones στην Simone Battle, μέλους των G.R.L. που αυτοκτόνησε, λέγοντας πως είναι "ασέβεια" για τους οικείους της εκλιπούσης και τα εκατομμύρια των θαυμαστών της. Πληροφορίες θέλουν μάλιστα το δικηγόρο του γκρουπ να ετοιμάζει αγωγή σε βάρος της Kaya Jones για όσα ανέφερε δημοσίως στο twitter.

Θυμίζουμε, πως η Jones αναφέρθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο στη θητεία της στο γκρουπ, ενώ ισχυρίστηκε πως οι Pussycat Dolls υπήρξαν κύκλωμα πορνείας. "Για να είσαι μέρος μιας ομάδας πρέπει να παίζεις ομαδικά. Αυτό σημαίνει να κοιμάσαι με όποιον σου υποδεικνύουν. Αν δεν το κάνεις δεν έχουν τίποτα εναντίον σου. Εννοώ πως αφού σε "βγάλουν στο κλαρί" ή σε εθίσουν στα ναρκωτικά το χρησιμοποιούν εναντίον σου. Σωστό. Θυματοποιούν και πάλι το θύμα" τόνιζε.

"Να σε δολοφονούν ή να δολοφονούν την ψυχή σου. Ποια η διαφορά; Ένας έφηβος μπαίνει φυλακή για πολύ λιγότερα. Θα γίνει το ίδιο και στο Χόλιγουντ" τόνισε και εξήγησε το λόγο που σπάνια μια γυναίκα βγαίνει να καταγγείλει αυτά τα περιστατικά. "Γιατί δεν το αναφέρουμε; Γιατί είμαστε κακοποιημένες. Εμένα με προειδοποίησαν προσωπικά πως αν μιλήσω... ξέρετε θα καταλήξω νεκρή ή χωρίς καριέρα" σχολίασε.

 

AP Photo/ Pat Roque

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER