Μην τα χάσετε

 

 

Ξεχάστε την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Καλωσορίστε την Joanna Fyllidou

 
 
Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου κυνηγά το αμερικανικό όνειρο στο Λος Άντζελες και αλλάζει το όνομά της για... χάρη του Hollywood. Η συμμετοχή της σε σειρά που πρωταγωνιστεί ο Κιάνου Ριβς
 

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Πάνος Βλάχος πάτησαν το πόδι τους στη "Νέα Γη" αναζητώντας την καταξίωση στον μαγικό και σαγηνευτικό κόσμο του Χόλιγουντ. Το αγαπητό ζευγάρι ηθοποιών αρνήθηκε να συνεχίσει στην επιτυχημένη σειρά "Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα" και αποδήμησαν εις Λος Άντζελες, όπου κυνηγούν τα τελευταία χρόνια την τύχη τους στον πιο διάσημο κόσμο του θεάματος. Μετά τη συμμετοχή λοιπόν του Βλάχου στο Days Of Our Lives (μεταξύ άλλων), έρχονται τα πρώτα δειλά βήματα και της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου. Ή για να ακριβολογούμε της Joanna Fyllidou, όπως είναι πια το όνομά της, προκειμένου όπως υποθέτουμε να είναι πιο μικρό και εύηχο για τους μη ελληνόφωνους.

 

Η πανέμορφη Ιωάννα συμμετείχε σε ένα επεισόδιο της σειράς Swedish Dicks στην οποία μεταξύ άλλων πρωταγωνιστεί και ο Κιάνου Ριβς. Σε άλλα νέα στο βιογραφικό της, φαίνεται πως αυτό τον καιρό συμμετέχει στα γυρίσματα της ταινίας μυστηρίου με τίτλο Clyde Cooper.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ηθοποιού μπορεί κανείς να δει και το Acting Reel, το βίντεο δηλαδή με δείγμα δουλειάς της, πέραν της κωμικής σειράς από την οποία τη γνωρίσαμε ευρύτερα στην Ελλάδα:

 

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER
Best of Network