Μην τα χάσετε

 

 

Μητέρα Haim: Ξέρω ποιος βίασε τον γιο μου και δεν είναι ο Charlie Sheen

 
 
Η μητέρα του ηθοποιού που σύμφωνα με καταγγελία φίλου του είχε πέσει θύμα σεξουαλικής επίθεσης στα 13 του απ' τον πρωταγωνιστή του «Two And A Half Men», δίνει την δική της εκδοχή αλλά δεν αποκαλύπτει όνομα
 

Η μητέρα του Corey Haim βγήκε να μιλήσει για τα όσα λέγονται για τον γιο της και δήλωσε ότι έπεσε πράγματι θύμα βιασμού στα γυρίσματα του «Lucas», αλλά όχι απ' τον Charlie Sheen.

 

Μιλώντας στο Dr Oz η Judy Haim είπε ότι ο γιος της ήταν ανοιχτό βιβλίο για εκείνη και πως θα ήξερε αν είχε γίνει κάτι τέτοιο.

Όπως είπε θα το ήξερε είτε γιατί θα της το έλεγε ο γιος της είτε από μητρικό ένστικτο αν κάτι κακό είχε συμβεί με τον τότε 19χρονο Sheen.

Δεν αποκάλυψε όμως το όνομα του ανθρώπου που πιστεύει ότι επιτέθηκε σεξουαλικά στο παιδί της, στην ταινία του 1986. Τουλάχιστον όχι στο βίντεο απ' τη συνέντευξη που θα προβληθεί σήμερα.

Στο μεταξύ χθες εκπρόσωπος του ηθοποιού δήλωσε στο Hollywood Reporter πως «ο Charlie Sheen αρνείται κατηγορηματικά αυτές τις κατηγορίες».

Την καταγγελία έκανε ενας φίλος του Haim, στο National Enquirer, υποστηρίζοντας ότι το περιστατικό συνέβη το 1986, όταν ο Sheen ήταν 19 ετών.

Ο ηθοποιός Dominick Brascia είπε ότι οι δύο ηθοποιοί έκαναν σεξ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. «Μου είπε ότι κάπνισαν χόρτο και ότι έκαναν σεξ. Είπε ότι έκαναν πρωκτικό σεξ» δήλωσε στο περιοδικό καταγγέλλοντας την υπόθεση. Είπε, επίσης, ότι έκαναν σεξ και χρόνια αργότερα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που στενοί φίλοι του Haim, ο οποίος πέθανε το 2010 στα 38 του, έχουν καταγγείλει πως είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά ως παιδί.

Με πληροφορίες από Daily Mail,  (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER