Μην τα χάσετε

 

 

Ο Κανάκης, 'χαζομπαμπάς'. Με ροζ πουκάμισο, αφιέρωσε την έναρξη της εκπομπής στην κόρη του

 
 
Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε με ένα ροζ πουκάμισο υπό του ήχους του τραγουδιού "My Girl" των Temptations και με ένα μόνιμο χαμόγελο. Δείτε όλα όσα είπε για την κόρη του (Video)
 

Μια εντελώς διαφορετική εκπομπή ήταν η χθεσινή για τους Ράδιο Αρβύλα, αφού ο παρουσιαστής Αντώνης Κανάκης, που πριν από λίγες μέρες έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, με τα πειράγματα των συνεργατών του να είναι συνεχή.

 

Η εκπομπή ξεκίνησε με τον παρουσιαστή να φορά ένα ροζ πουκάμισο υπό τους ήχους του "My Girl" των Temptations, με τον Αντώνη Κανάκη να λέει "Μη με κοιτάτε. Είμαστε όλοι τυχεροί που δεν το έφερα εδώ" κάνοντας όλο το πλατό να ξεσπάσει στα γέλια.

"Για μένα μπορεί να είναι επί της ουσίας η πρώτη εκπομπή που κάνω στην τηλεόραση. Γενικότερα εδώ και έξι ημέρες είναι όλα τα πρώτα πράγματα που κάνω στη ζωή μου. Αυτό είναι το πρόσωπο ενός χαζεμένου ανθρώπου. Κάπως έτσι μοιάζει ένας χαζεμένος από τη χαρά του άνθρωπος. Πολλά φιλιά να στείλω στα κορίτσια που παρακολουθούν από το σπίτι. Ας με συμμαζέψει κάποιος, γιατί πρέπει να ξεκινήσει η εκπομπή",  είπε ο παρουσιαστής, που έλαμπε από ευτυχία.

 

 
Περισσότερα: Ράδιο Αρβύλα

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER