Μην τα χάσετε

 

 

Οι πανέμορφες νυν και πρώην των πλουσιότερων ανδρών στον κόσμο

 
 
Δείτε ποιες γυναίκες διάλεξαν να έχουν στο πλευρό τους για μια ζωή ορισμένους από τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους στον κόσμο
 

Οι άνθρωποι αγαπούν να παρακολουθούν τη ζωή των πλουσίων και των ισχυρών. Μερικοί άνθρωποι βλέπουν αυτά τα άτομα ως έμπνευση για να πετύχουν στη ζωή, και άλλοι θέλουν απλά να μάθουν το πώς ζουν.

 

Μαζί με τα χρήματα, όμως, έρχονται και γυναίκες, και αυτοί οι πλούσιοι, επιτυχημένοι άντρες έχουν επιλέξει τις πιο όμορφες γυναίκες που θα μπορούσαν να βρουν όταν ήρθε η ώρα να αναζητήσουν έναν σύντροφο.

Ας δούμε παρακάτω ποιες είναι οι γυναίκες -νυν και πρώην- των πιο πλούσιων ανδρών στον κόσμο:

ΖΙΖΕΛ

Ο αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι είναι παντρεμένος με την πανέμορφη Ζιζέλ Μπούντχεν. Η αξία της περιουσίας του αγγίζει τα 180 εκατ. δολάρια, ενώ του διάσημου μοντέλου 360 εκατ. δολάρια. Σύμφωνα με τα παραπάνω νούμερα, η Ζιζέλ διαθέτει μεγαλύτερη περιουσία από τον Τομ, ωστόσο δεν αποτελεί πρόβλημα το γεγονός ότι η γυναίκα σας βγάζει περισσότερα εάν είστε ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών και έχετε εξίσου μία περιουσία πολλών εκατομμμυρίων.

 

ΜΑΡΑΙΑ ΚΑΡΕΙ

Μπορεί να ακολουθούν ξεχωριστούς δρόμους, ωστόσο η Μαράια Κάρεϊ κατάφερε στο παρελθόν να «κλέψει» την καρδιά του δισεκατομμυριούχου Τζέιμς Πάρκερ. 

 

ΤΑΛΟΥΛΑ ΡΙΛΕΙ

O ιδρυτής και CEO της Tesla Motors και της Space X ήταν παντρεμένος με την Ταλούλα Ριλέϊ. Παρά, όμως, τις προσπάθειες και των δυο να αναζωπυρώσουν τη φλόγα της σχέσης τους, το 2016 αποφάσισαν από κοινού να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους.

Δείτε και τις υπόλοιπες στο Fortunegreece

(Φωτογραφίες: AP Images)

 
Περισσότερα: Fortunegreece

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER