Μην τα χάσετε

 

 

Πέθανε o Martin Henderson από το Harry Potter

 
 
O ηθοποιός έγινε γνωστός όταν ο πρωταγωνιστής του Game of Thrones, Peter Dinklage, είχε μιλήσει για εκείνον στις Χρυσές Σφαίρες το 2012 και για την επίθεση που δέχτηκε πριν χρόνια για το γεγονός πως ήταν νάνος
 

Πέθανε στα 42 του χρόνια ο νάνος ηθοποιός Martin Henderson, ένας εκ των πρωταγωνιστών στην αγαπημένη ταινία του Harry Potter.

 

O ηθοποιός είχε προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση όταν ο επίσης νάνος ηθοποιός, Peter Dinklage, που παίζει στο Game of Thrones, είχε αναφερθεί στις Χρυσές Σφαίρες το 2012, σε ένα τραγικό περιστατικό που είχε σημαδέψει τον συνάδελφό του Martin, θέλοντας έτσι να τον υπερασπιστεί.

Το τραγικό περιστατικό

Ο Martin, πριν 5 χρόνια βρισκόταν έξω από μια παμπ, όπου γιόρταζε τα γενέθλιά του, όταν δέχτηκε επίθεση από έναν μεθυσμένο άνδρα ο οποίος αφού στην αρχή άρχισε να τον χλευάζει και να τον ειρωνεύεται για το ύψος του, στη συνέχεια άρχισε να τον χτυπά με αποτέλεσμα ο Martin να τραυματιστεί σοβαρά.

Μάλιστα, ο ηθοποιός δεν ξεπέρασε ποτέ τα τραύματά του στο πόδι και το χέρι καθώς από τότε αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα.

 
Περισσότερα: Game of Thrones

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER
Best of Network