Μην τα χάσετε

 

 

Ψινάκης για Λάσκαρη: Αγάπη μου τώρα θα είσαι με την Αλίκη

 
 
Με μια φωτογραφία του με τη Ζωή Λάσκαρη αγκαλιά και λίγα λόγια αποχαιρέτισε ο Δήμαρχος Μαραθώνα την αγαπημένη ηθοποιό
 

Ο θάνατος της Ζωής Λάσκαρη, από ανακοπή καρδιάς, την Παρασκευή στο Πόρτο Ράφτη προκάλεσε θλίψη στον καλλιτεχνικό  και όχι μόνο κόσμο. Ο Ηλίας Ψινάκης αποχαιρέτισε την αγαπημένη ηθοποιό, με την οποία συνδεόταν όπως φαίνεται με στενή σχέση, με μια παλιά τους φωτογραφία στο Instagram.

 

"Αγάπη μου τώρα θα είσαι με την Αλίκη, τον Κούρκουλο, την Μελίνα, τον Μάνο, τον Δαλιανίδη, την Τζένη, τον Φωτόπουλο, τον Χορν, τον Τσαρούχη τον Ελύτη, τον Γκάτσο και όλη την παρέα και θα τους λες τα χάλια μας..." έγραψε και ζήτησε από όλους να βοηθήσουν να ξαναβρούμε το βηματισμό μας.

"Σ' ευχαριστώ για τις υπέροχες δεκαετίες που περάσαμε!!!" πρόσθεσε κλείνοντας.

Αγάπη μου τώρα θα είσαι με την Αλίκη, τον Κούρκουλο, την Μελίνα, τον Μάνο, τον Δαλιανίδη, την Τζένη, τον Φωτόπουλο, τον Χορν, τον Τσαρούχη τον Ελύτη, τον Γκάτσο και όλη την παρέα και θα τους λες τα χάλια μας... Για βοηθήστε λίγο από πάνω να ξαναβρούμε τον βηματισμό μας που όλη αυτή η παρέα έφτιαξε την Ελλάδα μπας και ξεκόλλησουμε... Ξέρετε εσείς...Να μου τους φιλήσεις όλους... Σ' ευχαριστώ για τις υπέροχες δεκαετίες που περάσαμε!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilias Psinakis - Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) στις

 

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER