Μην τα χάσετε

 

 

Σκορδά: Δεν με ενοχλεί που οι συνεργάτες μου βγαίνουν με τον Λιάγκα

 
 
Η παρουσιάστρια του Πρωινού στον ΑΝΤ1 έκανε για πρώτη φορά δηλώσεις On camera για την επόμενη μέρα από το χωρισμό της με τον Γιώργο Λιάγκα. Πώς αντιδρά στο γεγονός πως συνεργάτες της εκπομπής της έχουν καλές σχέσεις με τον πρώην άντρα της
 

Το διαζύγιο Λιάγκα - Σκορδά ανακοινώθηκε πριν από ένα περίπου μήνα με κοινή δήλωση των πρώην συζύγων σε γνωστή εφημερίδα. Έκτοτε, οι δύο παρουσιαστές φροντίζουν να συνεχίζουν τη ζωή τους χωρίς να επιδιώκουν να δίνουν τροφή στο θέμα. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Πρωινό στον ΑΝΤ1, έκανε μια δήλωση για το θέμα στη μεσημεριανή εκπομπή του Epsilon, Αποκαλυπτικά.

 

Όπως είπε δεν είναι στις προθέσεις τους να αναφέρουν κάτι παραπάνω για το ζήτημα. "Το ότι μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία να πούμε δύο λόγια στη Real ήταν μια κοινή απόφαση και το κάναμε για να μην μπούμε μετά σε αυτή τη διαδικασία" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε η απόφαση δεν είναι κάτι που ελήφθη "χθες". "Για εμάς το μόνο που μας νοιάζει είναι να προστατεύσουμε τα παιδιά μας και να μην αλλάξει η καθημερινότητά τους. Οι αποφάσεις μας, όσο μπορούμε, βέβαια, έχουν να κάνουν με το πόσο καλά είναι τα παιδιά μας και δόξα τω θεό μέχρι στιγμής είμαστε μια χαρά".

Δεν υπάρχει αυτό. Στη δική μου λογική και στη λογική του Γιώργου. Δεν είναι λόγια για εμάς σημαντικό είναι τα παιδιά μας. Και από τη στιγμή που έχουμε δύο παιδιά, θα προσπαθήσουμε να έχουμε και πάρα πολύ καλές σχέσεις

Ενδιαφέρον έχει και η απάντησή της στην ερώτηση του δημοσιογράφου, αναφορικά με τη σχέση που διατηρεί ο Γιώργος Λιάγκας με άτομα από το πρωινό πρόγραμμα. Ο παρουσιαστής συνεργαζόταν για χρόνια με τους συντελεστές του πρωινού και είναι φυσικό να διατηρεί καλές σχέσεις με τους περισσότερους από αυτούς. "Να με ενοχλεί που βγαίνουν με το Γιώργο, γιατί; Αν είναι δυνατόν" ανέφερε η Φαίη Σκορδά. "Δεν υπάρχει αυτό. Στη δική μου λογική και στη λογική του Γιώργου. Δεν είναι λόγια για εμάς σημαντικό είναι τα παιδιά μας. Και από τη στιγμή που έχουμε δύο παιδιά, θα προσπαθήσουμε να έχουμε και πάρα πολύ καλές σχέσεις".

 

 
Περισσότερα: Τηλεόραση

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER
Best of Network