Μην τα χάσετε

 

 

Σπουδαίες προσωπικότητες που απέτυχαν τουλάχιστον μία φορά

 
 
Πώς κατάφεραν την αποτυχία να τη μετατρέψουν σε επιτυχία;
 

Ακόμη και οι καλύτεροι έχουν αποτύχει τουλάχιστον μία φορά. Λόγω βιασύνης, ή χρημάτων ή έλλειψης έμπνευσης ιδιοφυίες «τα έχουν θαλασσώσει», αναφέρει δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας El Pais και ορισμένα παραδείγματα:

 

Ο ΕΛΒΙΣ ΠΡΙΣΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΜΕ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ

Το χειρότερο άλμπουμ του «βασιλιά του ροκ εν ρολ» . Ήταν 1974. Ο μάνατζερ του Έλβις Πρίσλεϊ, Κόλονελ Τομ Πάρκερ ήθελε να προσθέσει ένα νέο αναμνηστικό, εκτός από τα T-shirts και τα άλλα συλλεκτικά αντικείμενα που θα αγόραζαν οι θαυμαστές του τραγουδιστή στις συναυλίες. Ο Πάρκερ ήθελε ένα άλμπουμ, αλλά η RCA είχε συμβόλαιο με τον τραγουδιστή που καθόριζε ότι η εταιρεία είχε τα δικαιώματα της μουσικής του. Έτσι ο Πάρκερ ανακάλυψε ένα κενό στο συμβόλαιο, τίποτα δεν μπορούσε να τον σταματήσει να πουλήσει ένα άλμπουμ, στο οποίο Έλβις Πρίσλεϊ μιλούσε. Ήταν μία ζωντανή ηχογράφηση …χωρίς μουσική. Ο «βασιλιάς» έλεγε ανέκδοτα ανάμεσα από τα τραγούδια που ερμήνευε σε ζωντανές εμφανίσεις, έκανε αστεία με το κοινό ή την μπάντα. Κάποιος τα ένωσε και δημιούργησε το άλμπουμ «Having Fun with Elvis on Stage». Ήταν μία καταστροφή όσον αφορά τις πωλήσεις.ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕΘΥΣΙ

Ο γεννημένος στο Γιβραλτάρ, Βρετανός σχεδιαστής μόδας, Τζον Γκαλιάνο ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής και ψυχή του οίκου Dior για 15 χρόνια μέχρι που ανακάλυψε ότι η πολιτική είναι κάτι περισσότερο από μόδα. Σε κατάσταση αχαλίνωτης μέθης δεν μπορούσε να σκεφτεί τίποτα άλλο, ενώ έπινε σε ένα γαλλικό μπαρ παρά να φωνάξει «Αγαπώ τον Χίτλερ». Εκτός από τον θαυμασμό του προς τον Χίτλερ, δήλωσε επίσης θαυμαστής των θαλάμων αερίου. Υπάρχουν πιο αποτελεσματικοί τρόποι να βρείτε την πόρτα της εξόδου από την εργασία σας … αλλά δεν μπορούμε να σκεφτούμε κανέναν.

 

Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Κανείς δεν γνωρίζει τι συνέβη στην πραγματικότητα στον Ρονάλντο Λουίς Ναζάριο ντε Λίμα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1998 στη Γαλλία, στο αποκορύφωμα της καριέρας του και αφού είχε καταπλήξει τον πλανήτη στην PSV και τη Μπαρτσελόνα. Στο Stade de France ήταν αντιμέτωπες η μαγεία της Βραζιλίας ενάντια στη γαλλική αποτελεσματικότητα, η Νότια Αμερική ενάντια στην Ευρώπη και ναι, ο Ρονάλντο εναντίον του Ζιντάν. Η εμφάνιση του Ρονάλντο ήταν καταστροφική και η Γαλλία κέρδισε 3-0. Στη συνέχεια, έγινε γνωστό ότι ο Ρονάλντο είχε μία δύσκολη νύχτα, ότι είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο, επειδή παρουσίασε περίεργους νευρικούς σπασμούς.

 

(AP Photo/Jasper Juinen)

Δείτε και τα υπόλοιπα παραδείγματα στο Fortunegreece

 
Περισσότερα: Fortunegreece

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER