Μην τα χάσετε

 

 

Ύπουλο 'χτύπημα': Η Lily Allen κοροϊδεύει υιοθετημένο πρωταθλητή του μποξ

 
 
Με αφορμή το photobombing που έκαναν στον πυγμάχο δύο κοπέλες του ριγνκ
 

Σωρεία αντιδράσεων έχει προκαλέσει μια ανάρτηση της γνωστής τραγουδίστριας της ποπ Λίλυ Άλλεν, στην οποία επικαλέστηκε την προσωπική ιστορία υιοθεσίας του Βρετανού πυγμάχου Κρις Γιούμπανκ Τζούνιορ.

 

Κατά τις δηλώσεις που έκανε ο Βρετανός πυγμάχος στους δημοσιογράφους μετά τη νίκη του στον αγώνα του με τον Τούρκο Αβνί Γιλντιρίμ, δύο κοπέλες του ρινγκ εμφανίστηκαν δίπλα του, προφανώς για να φανούν και αυτές στις κάμερες. Ο πατέρας του Γιούμπανκ, έσπευσε να τις διώξει και η κίνησή του θεωρήθηκε από πολλούς αγενής και ασεβής.

Δείτε το στιγμιότυπο:

 

Μεγαλύτερη διάσταση στο θέμα έδωσε η ανάρτηση που έκανε στο Twitter ο Γιούμπανκ Τζούνιορ, στην οποία προειδοποιεί τα κορίτσια του ρινγκ να μην ξαναμπούν στο πλάνο του, γιατί θα τις βρει ο πατέρας του! "Προς όλα τα κορίτσια του ρινγκ. Μην κάνετε photobombing σε μένα γιατί ο πατέρας μου έχει κάποιες πολύ εξειδικευμένες δεξιότητες. Θα σας αναζητήσει, θα σας βρει και θα σας φροντίσει" έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Το μήνυμα του πρωταθλητή επισκίασε η απάντηση που ήρθε από την τραγουδίστρια Λίλυ Άλλεν, η ανάρτηση της οποίας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως "χτύπημα" κάτω από τη μέση: "(Οι κοπέλες αυτές) κάνουν τη δουλειά τους. Ο πατέρας σου χρεοκόπησε και σε έδωσε σε έναν άγνωστο στο Βέγκας. Ο μόνος που κάνει photobombing είναι αυτός" έγραψε χαρακτηριστικά η Άλλεν.

Η απόπειρα της τραγουδίστριας να υπερασπιστεί τις δύο γυναίκες και την ασέβεια που έδειξε σε αυτές με τον τρόπο του ο πατέρας του Γιούμπανκ δεν έφερε καρπούς. Αντίθετα το Twitter πήρε φωτιά και καταδίκασε το σχόλιο της Άλλεν, το οποίο αγγίζει ένα ευαίσθητο προσωπικό θέμα του πυγμάχου. Ο ίδιος ο Γιουμπαν σε νεότερη ανάρτησή του παρότρυνε την τραγουδίστρια να ασχολείται με τα δικά της προσωπικά ζητήματα και όχι με εκείνον.

 

AP Photo/Alastair Grant

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER