Μην τα χάσετε

 

 

Βίντεο: Ο Σάκης Ρουβάς χορεύει πεντοζάλι στη Νέα Υόρκη

 
 
Εδώ και χρόνια, ο Σάκης Ρουβάς ενθουσιάζει το κοινό του - μεταξύ άλλων - και για τις χορευτικές του ικανότητες. Αυτή τη φορά ο δημοφιλής τραγουδιστής μας έδειξε το ταλέντο του και σε ένα διαφορετικό είδος χορού από αυτό που τον έχουμε συνηθίσει: Το πεντοζάλι
 

Με την ευκαιρία της επίσκεψής του στο Hellenic Classical Chartet School στη Νέα Υόρκη, όπου έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής, ο Σάκης Ρουβάς χόρεψε ένα πεντοζάλι και το σχετικό βίντεο που ανέβηκε στο Instagram έγινε viral σε χρόνο ρεκόρ.

 

Ο δημοφιλής Έλληνας σταρ επισκέφθηκε το σχολείο λίγες ώρες πριν από το 5ο Ετήσιο Δείπνο που διοργανώνει η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative), στο οποίο του ανατέθηκε ο ρόλος του Master of Ceremonies για φέτος.

Κάνοντας μία μικρή "προθέρμανση" πριν από την live εμφάνισή του, δεν αρνήθηκε στους νεαρούς φαν του ένα χορό μαζί τους, μετά την αποθεωτική υποδοχή που του επεφύλαξαν.

Στο συγκεκριμένο σχολείο διδάσκεται η ελληνική γλώσσα και κουλτούρα, σε μαθητές διαφορετικών εθνικοτήτων και πολιτισμών. Για το λόγο αυτό, ο Σάκης Ρουβάς δεν αρνήθηκε να χορέψει έναν παραδοσιακό χορό με τους μαθητές. Αλλωστε είναι γνωστή η αγάπη που έχει για το συγκεκριμένο είδος χορών.

 

Συγκίνηση, πάθος, όραμα, υπερηφάνεια στο δημόσιο Αμερικάνικο Σχολείο Hellenic Classical Charter School στη Νέα Υόρκη Παιδιά από όλο τον κόσμο διδάσκονται την ελληνική γλώσσα και τον πολιτισμό μας. Συγχαρητήρια @joytsak Σας ευχαριστώ ως Έλληνας, σας ευχαριστώ για τη γεμάτη αγάπη, αγκαλιά σας Emotion, passion, vision, pride at the Hellenic Classical Charter School in New York Children from all over the world are taught the Greek language. Congratulations Thank you as a Greek, thank you for welcoming me, thank you for showing me your love #HCCS #Brooklyn #NewYork #ProudToBeGreek #THI #TheHellenicInitiative #Diaspora

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on

 

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER
Best of Network