Μην τα χάσετε

 

 

Ο Χάρισον Φορντ είναι ήρωας και εκτός οθόνης - Έσωσε τη ζωή γυναίκας από τροχαίο

 
 
Όταν έχεις υποδυθεί μερικούς από τους διασημότερους κινηματογραφικούς ήρωες, τότε ακολουθείς πιστά αυτό το ρόλο και στην κανονική σου ζωή. Το απέδειξε στην πράξη ο Χάρισον Φορντ
 

Τα κατορθώματα του Χαν Σόλο από τον Πόλεμο των Άστρων και του Ιντιάνα Τζόουνς, ούτε καν μπορούν να συγκριθούν με αυτό που έκανε στην πραγματικότητα ο 75χρονος σταρ, αφού με τις πράξεις του έσωσε μία γυναίκα από βέβαιο θάνατο.

 

Οδηγώντας στην Καλιφόρνια το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Χάρισον Φορντ βρέθηκε μπροστά σε ένα σοβαρό τροχαίο. Ο διάσημος ηθοποιός όχι απλά δεν προσπέρασε κάνοντας τα "στραβά μάτια" - όπως έκαναν δεκάδες άλλοι οδηγοί - αλλά σταμάτησε, παρέμεινε στο σημείο και βοήθησε ενεργά να απεγκλωβιστεί μια γυναίκα που είχε παγιδευτεί στο αυτοκίνητό της.

Όπως μάλιστα δήλωσαν οι ίδιοι οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο, ο Φορντ καθώς και οι υπόλοιποι οδηγοί που σταμάτησαν για να βοηθήσουν, ενήργησαν σαν "Καλοί Σαμαρείτες".

Σημειώνεται, ότι χάρη στην παρέμβαση του Φορντ και των άλλων οδηγών κατέστη εφικτός ο απεγκλωβισμός της οδηγού πριν ακόμη φτάσει στο σημείο ασθενοφόρο.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Νέα Υόρκη, η κάμερα είχε "συλλάβει" το δημοφιλή πρωταγωνιστή να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του ύστερα από τροχαίο σε τούνελ στη Νέα Υόρκη, όπου ο ίδιος ανέλαβε χρέη... τροχονόμου, ρυθμίζοντας την κινηση έως ότου φτάσουν στο σημείο οι αρχές.

 

Φωτό: Photo by Alexandra Wyman/Invision for Lionsgate/AP Images

 

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER