Μην τα χάσετε

 

 

WSJ: Λουκέτο στην εταιρία Γουαϊνστάιν μετά το σεξουαλικό σκάνδαλο στο Χόλιγουντ

 
 
Η εταιρεία του παραγωγού Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, που βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες σεξουαλικών επιθέσεων, ενδέχεται να κλείσει ή να πωληθεί
 

Η εταιρεία παραγωγής, συνιδρυτής της οποίας είναι ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν ενδέχεται να κλείσει ή να πωληθεί την ώρα που το μέλλον της φαντάζει αβέβαιο μετά τις σοβαρές κατηγορίες βιασμού και σεξουαλικών επιθέσεων κατά του ισχυρού άνδρα του Χόλιγουντ, έγραψε σήμερα η εφημερίδα Wall Street Journal.

 

Επικαλούμενη μια πηγή προσκείμενη στην εταιρεία, η αμερικανική οικονομική εφημερίδα ανέφερε ότι τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της The Weinstein Company «είχαν συνομιλίες με πιθανούς αγοραστές» μετά την απόλυση την Κυριακή του παραγωγού στον απόηχο του σεξουαλικού σκανδάλου που αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα σε έρευνά της η εφημερίδα New York Times. Το περιοδικό New Yorker δημοσίευσε την Τρίτη τη δική του έρευνα, όπου πολλές ηθοποιοί κατηγόρησαν τον Ουαϊνστάιν για βιασμό.

Δύο είναι τα σενάρια που αναφέρθηκαν: η πώληση της εταιρείας που θα συνεχίσει να λειτουργεί με έναν ή περισσότερους ιδιοκτήτες ή το κλείσιμο και η πώληση των δικαιωμάτων των ταινιών και τηλεοπτικών σειρών.

Η WSJ διευκρινίζει ότι μια επιπλέον επιλογή που βρέθηκε στο τραπέζι αλλά τελικά απορρίφθηκε ήταν η εξής: το να οριστούν ο αδελφός του Χάρβεϊ και συνιδρυτής της εταιρείας, Μπομπ Γουαϊνστάιν και οι πρόεδρος της εταιρείας Ντέιβιντ Γκλέισερ επικεφαλής της εταιρείας, η οποία θα μετονομαζόταν.

Η εταιρεία από την πλευρά της διαψεύδει το δημοσίευμα της Wall Street Journal.

 

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER