Μην τα χάσετε

 

 

Χρυσές Σφαίρες: Έχασε το βραβείο και φίλησε στο στόμα τον κολλητό του

 
 
Ο λόγος για τον Ryan Reynolds που δεν είναι η πρώτη φορά που αντιδρά με... φιλί στο στόμα απέναντι στον συνονόματό του Gosling. Τι λέει για όλα αυτά η Blake Lively;
 

Θυμάστε το επεισόδιο από τα "Φιλαράκια", όταν ο Τζόι έκανε πρόβα την αντίδρασή του σε περίπτωση που δεν ήταν εκείνος ο νικητής της απονομής; Αλλά και πώς όλο αυτό αποδείχθηκε ένα μεγάλο φιάσκο στο τέλος; Κάτι τέτοιο, με μεγαλύτερη δόση χιούμορ, μηχανεύτηκαν Ryan Reynolds και Andrew Garfield όταν είδαν να χάνουν το βραβείο από τα χέρια τους στην 74η απονομή των Χρυσών Σφαιρών.

 

Μόλις ανακοινώθηκε το όνομα του πρωταγωνιστή του La La Land, οι δύο ηθοποιοί, που φαίνεται να είναι και πολύ καλοί φίλοι, πλησίασαν και αντάλλαξαν ένα γεμάτο φιλί στο στόμα. Μια κίνηση που, σε συνδυασμό με την σχεδόν βαρετή απονομή επτά Χρυσών Σφαιρών στο musical, σαφέστατα έκλεψε τις εντυπώσεις.

Και καλά, ο Garfield είναι πρόσφατα χωρισμένος και άρα εργένης, για τον Reynolds όμως τι να υποθέσει κανείς; Εκείνη που θα έπρεπε ίσως να προβληματιστεί σε κάθε περίπτωση, η σύντροφός του Blake Lively, καθόταν ακριβώς δίπλα γελούσε και χειροκροτούσε. Οπότε: Ουδέν πρόβλημα.

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER