Μην τα χάσετε

 

 

Η Ελλάδα στη βραδιά των Όσκαρ αλλά όχι με τον τρόπο που φαντάζεσαι

 
 
Λίγο πριν τη 90η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ μια σχετικά άγνωστη για τους τυχερούς της βραδιάς έρχεται στη δημοσιότητα
 

Εκτός απ' τα αγαλματίδια, που όλοι θα ήθελαν να πάρουν τουλάχιστον από ένα φεύγοντας, η βραδιά των Όσκαρ έχει και κάτι ακόμα. Για την ακρίβεια μια σειρά δώρων που προορίζονται για λίγους και συνήθως είναι πολύ ακριβά. Πού κολλάει όμως η Ελλάδα σε αυτό;

 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού TIME, η χώρα μας θα είναι ένας απ' τους προορισμούς των ταξιδιών που θα κερδίσουν κάποιοι τυχεροί το βράδυ της Κυριακής, οπότε και θα γίνει η 90η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Κάθε χρόνο, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, διατίθενται πάνω από 100.000 δολάρια γι' αυτά τα δώρα απ' την εταιρεία μάρκετινγκ Distinctive Assets. Βέβαια τα δώρα αυτά δεν προορίζονται για τον καθένα αλλά για ονόματα όπως η Meryl Streep, η Octavia Spencer και ο Guillermo del Toro.

Φέτος, λοιπόν, ο σάκος με τα δώρα περιλαμβάνει από διακοπές σε ξενοδοχείο της Χαλκιδικής, στη Χαβάη, στη Ζανζιβάρη και στην Τανζανία μέχρι διαμαντένιο κολιέ, πακέτο personal training, οδοντιατρικές υπηρεσίες και καλλυντικά.

 
Περισσότερα: Όσκαρ 2016, Όσκαρ 2018

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER