Μην τα χάσετε

 

 

«Η Κάρι ήταν μοναδική...»: O Χάρισον Φορντ αποχαιρετά την Κάρι Φίσερ

 
 
Μοιράστηκαν μαζί τα καλύτερα (κινηματογραφικά) τους χρόνια. Αυτός ένας σούπερ σταρ, αυτή μια πριγκίπισσα. Ο αποχαιρετισμός του είναι αυτός που συγκινεί πιο πολύ απ' όλους
 

Επιμέλεια: Μανώλης Κρανάκης

«Η Κάρι ήταν μοναδική... απίστευτη, αυθεντική. Αστεία και συναισθηματικά ατρόμητη. Εζησε τη ζωή της θαρραλέα.»

 

Με αυτά τα λόγια αποχαιρέτησε ο Χάρισον Φορντ - Χαν Σόλο την Πριγκίπισσα Λέια της καρδιάς του Κάρι Φίσερ, η οποία πέθανε στις 27 Δεκεμβρίου του 2016 σε ηλικία 60 ετών: «Οι σκέψεις μου βρίσκονται με τη μητέρα της, την κόρη και τον γιο της. Θα μας λείψει πολύ.»

 

Οι δυο τους είχαν απίστευτη χημεία σε όσα επεισόδια του «Πολέμου των Αστρων» εμφανίστηκαν μαζί (με πιο πρόσφατο το «H Δύναμη Ξυπνάει»), ενώ πρόσφατα, μόλις το Νοέμβριο έγινε γνωστό πως στην αυτοβιογραφία της Φίσερ που θα κυκλοφορήσει σύντομα με τίτλο «The Princess Diarist», η ηθοποιός αποκαλύπτει τη σχέση που είχε μαζί του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της πρώτης ταινίας πίσω στα τέλη της δεκαετίας του '70.

«Ο Μαρκ ήταν 24, εγώ ήμουν 19 και ο Χάρισον 33. Ηταν σαν ο τελειόφοιτος στο πανεπιστήμιο. Τον κοίταζες και έλεγες στον εαυτό σου:"Αυτός θα γίνει σταρ".», είχε δηλώσει κάποτε η Κάρι Φίσερ που αναπολούσε ως τις καλύτερες στιγμές της κοινής τους ιστορίας τους τσακωμούς τους εντός και εκτός οθόνης.

 

 

[Πηγή: Flix.gr]

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER