Μην τα χάσετε

 

 

Όταν το Saturday Night Live συνάντησε το 'Love, Actually'

 
 
Στο πρόσφατο επεισόδιο του το SNL συνδύασε τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα των ημερών με τη σκοτεινή πολιτική επικαιρότητα. Δείτε το βίντεο...
 

Επιμέλεια: Πόλυ Λυκούργου

Η γνωστή σκηνή του «Αγάπη Είναι», με τον κουμπάρο να εξομολογείται τον μάταιο έρωτά του στη γυναίκα του κολλητού του έχει αντιγραφεί και σατιριστεί πολλές φορές.

 

Αυτό όμως που έκαναν οι σεναριογράφοι του Saturday Night Live ήταν στοχευμένο και βαθιά πολιτικό.

Η αμερικανική επικαιρότητα θέλει τους εκλέκτορες να αποφασίζουν σήμερα, Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, την αποδοχή ή όχι του εκλογικού αποτελέσματος. Το σώμα των εκλεκτόρων ανακοινώνει επισήμως δηλαδή για Πρόεδρο τον Ντόναλντ Τραμπ. Ή, μας αιφνιδιάζει όλους, ψηφίζοντας κάτι διαφορετικό.

Το Saturday Night Live είχε μία ιδέα λοιπόν: Αν η Χίλαρι έκανε μία τελευταία έκκληση; Πηγαίνοντας για «κάλαντα» στα σπίτια των εκλεκτόρων;

«Μόνο επειδή είναι Χριστούγεννα και τα Χριστούγεννα πρέπει να λέμε την αλήθεια...»

Φυσικά, η πένα των σεναριογράφων (αντίθετα με όσα πιστεύει ο Τραμπ, ο οποίος μισεί το σόου) δεν αθωώνει ούτε την υποψήφιο με το Κόμμα των Δημοκρατικών. Η υπερβολή της, η δίψα για εξουσία, η ανικανότητά της να πείσει για τις ειλικρινείς προθέσεις της- όλα περνούν από τους διαλόγους του σκετς και την (για άλλη μία φορά) υπέροχη ερμηνεία της Kέιτ ΜακΚίνον.

Απολαύστε το:

πηγή: flix.gr

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER