Μην τα χάσετε

 

 

Η επική γκάφα της Ηλιάκη στον αέρα του 'Ξαναδέστε τους'

 
 
Η παρουσιάστρια του Alpha αναρωτήθηκε γιατί η Adele κάθεται στη θέση του οδηγού στην εκπομπή 'Carpool Karaoke', ενώ η τραγουδίστρια βρισκόταν απλώς... στην Αγγλία (vid)
 

Συμβαίνουν αυτά σε ζωντανές εκπομπές. Κάνεις μια παρατήρηση που αποδεικνύεται υπέρτατη "κοτσάνα". Άπαξ όμως και έχει βγει από το στόμα σου, δεν μαζεύεται στο μοντάζ, έχει ήδη διαδοθεί σε χιλιάδες σπίτια. Η Μαρία Ηλιάκη έχει επιστρέψει φέτος στον Alpha, πλάι στον Νίκο Μουτσινά για το "Ξαναδέστε τους". Την Τρίτη λοιπόν, παρακολουθούσαν μαζί το compilation χριστουγεννιάτικο βίντεο της εκπομπής του James Corden, όπου μια σειρά από επωνύμους -Mariah Carey, Adele, Lady Gaga, Elton John- τραγουδούσαν το All I Want For Christmas. (Γράψαμε γι' αυτό την περασμένη Κυριακή)

 

Τελειώνοντας το βίντεο, η Μαρία Ηλιάκη ανέφερε: "Παρατηρήσατε ότι μόνο η Adele καθόταν στη θέση του οδηγού;" προκαλώντας τα γέλια των συνομιλητών της. Παρά την γκάφα συνέχισε: "Πού να φανταστώ ότι ήταν γυρισμένο στην Αγγλία;". Λογικό. Πώς να σου πάει στο μυαλό πως ένα βίντεο με τη Βρετανή Adele μπορεί να έχει γυριστεί στην Αγγλία; Και η προσπάθεια συγκάλυψης συνεχίστηκε: "Πού να φανταστώ εγώ ότι πήρε αυτός το αυτοκίνητο, πήγε στην Αγγλία και άλλαξε και τη θέση του τιμονιού; Δεν με παρατάτε μωρέ;". Εδώ τα σχόλια, περιττεύουν!!

'Πού να φανταστώ εγώ ότι πήρε αυτός το αυτοκίνητο, πήγε στην Αγγλία και άλλαξε και τη θέση του τιμονιού; Δεν με παρατάτε μωρέ;'

Δείτε από το 50.45 και έπειτα

 

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER