Μην τα χάσετε

 

 

Η πρόταση γάμου σε γάμο που προκάλεσε θύελλα 'ευχής και κατάρας' στο διαδίκτυο

 
 
Η μέρα του γάμου ενός ζευγαριού (υποτίθεται πως) είναι η μέρα του! Εκτός κι αν ένας από τους καλεσμένους αποφασίσει, να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, μπροστά από το νυφικό τραπέζι (Pics)
 

Ο γάμος είναι μία από τις λίγες στη ζωή ενός ζευγαριού, που όλα τα φώτα, θεωρητικά είναι στραμμένα επάνω τους. Οπότε, το να κλέψει κανείς τη λάμψη των νεονύμφων, δεν θεωρείται και τόσο ευγενικό...

 

Ως εκ τούτου, δεν πρέπει να προκαλεί εντύπωση η θύελλα αντιδράσεων που ξεσηκώθηκε στο διαδίκτυο, με τη δημοσίευση φωτογραφίας, που δείχνει έναν νεαρό άνδρα, να γονατίζει μπροστά στο νυφικό τραπέζι και το νεόνυμφο ζευγάρι και να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο Reddit από λογαριασμό που έκτοτε έκλεισε - για ευνόητους λόγους.

Περισσότεροι από 1,3 εκατομμύρια χρήστες την είδαν και περισσότεροι από 1.000 τη σχολίασαν. Τα περισσότερα από τα σχόλια είναι αρνητικά και κάνουν λόγο για αγένεια εκ μέρους του νεαρού.

Κι ενώ ο γαμπρός και η νύφη φαίνονται άνετοι, με αυτό που συμβαίνει μπροστά τους, δεν είναι λίγοι εκείνοι, που διακρίνουν πίσω από το χαμόγελο της νύφης την πικρία της.

"Το χαμόγελό της λέει 'συγχαρητήρια', όμως τα μάτια της λένε 'τη σκ..λα", γράφει ένας χρήστης.

"Ο τρόπος που χαμογελάει δείχνει ότι χαίρεται γι' αυτούς, αλλά τα μάτια της προδίδουν τα πραγματικά της συναισθήματα", γράφει ένας άλλος.

"Νομίζω ότι για να κάνει κανείς κάτι τέτοιο, δεν μπορεί να δεχτεί, ότι κάποιοι άλλοι είναι το κέντρο της προσοχής" και "είναι η μέρα τους, για την οποία αυτοί πληρώνουν, για να βγαίνουν οι άλλοι φωτογραφίες", είναι μερικά ακόμη σχόλια.

Πηγή: Dailymail

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER