Μην τα χάσετε

 

 

Καυγάς στον "αέρα" για τη συμμετοχή Τσεκούρα στην εκπομπή της Στάη

 
 
Πανδαιμόνιο στην ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια της απεργιακής εκπομπής της Έλλης Στάη. Οργισμένοι οι εργαζόμενοι από τη συμμετοχή του διευθυντή του Έθνους Θ. Τσεκούρα
 

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η συμμετοχή του διευθυντή του "Έθνους της Κυριακής" Θανάση Τσεκούρα στην απεργιακή εκπομπή της Έλλης Στάη στην ΕΡΤ.

 

Αιτία ότι κυκλοφόρησε απεργοσπαστικό φύλλο, αλλά και το ότι ο κ. Τσεκούρας στο παρελθόν, άσκησε σκληρή κριτική στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και τη λειτουργία της.

Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, άσκησαν σκληρή κριτική στην Έλλη Στάη, για το ότι συμμετείχε ο κ. Τσεκούρας στο πάνελ.

Στην εκπομπή παρενέβη το μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ Νανά Νταουντάκη.

"Αν οι συνδικαλιστικοί σας εκπρόσωποι δεν έκαναν φασαρία, η ΕΡΤ θα ήταν κλειστή. Εν ονόματι της πολυφωνίας, δεν μπορούν να συμμετέχουν στο πάνελ, άνθρωποι οι οποίοι ευθύνονται για τις επιθέσεις κατά των εργαζομένων. Ο κ. Τσεκούρας έχει διαγραφεί από την ένωση συντακτών για τη συμπεριφορά του στο 'Έθνος', όταν εκβίαζε εργαζομένους. Δεν είναι δυνατόν να συμμετέχει στο πάνελ", είπε η κα Νταουντάκη στην Έλλη Στάη.

"Είπατε κάτι στην αρχή. Είπατε ότι δεν θα ήμουν εδώ αν δεν είχαν κάνει αγώνες οι συνδικαλιστές. Όλοι μετέχουμε των αγώνων, όλοι έχουμε το δικαίωμα να μιλάμε", απάντησε η κα Στάη.

Στη συνέχεια παρενέβη στην εκπομπή η δημοσιογράφος της ΕΡΑ Αναστασία Ζήγου, η οποία επίσης εξέφρασε την αντίθεσή των Σωματείων στη συμμετοχή του κ. Τσεκούρα στην εκπομπή.

"Στην εκπομπή υπήρξε παραβίαση κανόνων, έχοντας στο πάνελ έναν άνθρωπο που έχει λειτουργήσει απεργοσπαστικά. Οι δημοσιογράφοι έχουν πει ότι θα υποστηρίξουν την πολυφωνία. Μπήκε ένα θέμα ηθικής τάξης από την πλευρά των Σωματείων", τόνισε η κα Ζήγου.

Η ένταση εκτονώθηκε και η εκπομπή έκλεισε με την Έλλη Στάη να ανανεώνει το ραντεβού της με τους τηλεθεατές.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER