Μην τα χάσετε

 

 

Το τραγούδι ενός Γάλλου για τον Τζόνι Χάλιντεϊ κατακλύζει τα social media

 
 
Η είδηση του θανάτου του Γάλλου ροκά συγκίνησε ολόκληρη τη Γαλλία. Ο Μελ Βιλ ωστόσο, εμπνεύστηκε από τον καλλιτέχνη και του αφιέρωσε ένα τραγούδι
 

"Αυτή η απώλεια με άγγιξε, όπως και εκατομμύρια Γάλλους" ανέφερε πριν από μερικές ημέρες σε τοπικό μέσο της πόλης του Μονπελιέ, στη Γαλλία, ο Μελ Βιλ, ένας Γάλλος καλλιτέχνης. Τα Χριστούγεννα πόσταρε ένα τραγούδι που ηχογράφησε με αφορμή το θάνατο του Τζόνι Χάλιντει και το οποίο γρήγορα έκανε το γύρο του διαδικτύου. Μόνο η ανάρτηση αυτή πλησιάζει τις 500.000 views, ενώ το κομμάτι εμφανίστηκε σε δεκάδες πλατφόρμες διαμοιρασμού μουσικών κομματιών στο ίντερνετ.

 

"Έγραψα το τραγούδι αυτό μέσα σε μια ώρα. Με κατέκλυσαν με ιδιαίτερα συγκινητικά μηνύματα. Δεν περίμενα τέτοια αντίδραση, δεν θα ήθελα να με δουν ως 'εκμεταλλευτή'" πρόσθεσε στη Midi Libre. Ακούστε παρακάτω το τραγούδι:

Ο Τζόνι Χαλιντέι, για πολλούς το πιο λαμπερό αστέρι της γαλλικής ροκ, απεβίωσε τη νύχτα 5η Δεκέμβρη, στα 74 του χρόνια, εξαιτίας επιπλοκών του καρκίνου στον πνεύμονα από τον οποίο έπασχε, ενημέρωσε το Γαλλικό Πρακτορείο η σύζυγός του, η Λετισιά Χαλιντέι.

"Είμαι ένας ρόκερ και ένας ρόκερ πρέπει να ζει σαν μοναχικός λύκος", δήλωνε στην αρχή της καριέρας του. Η αντίληψή του αυτή ωστόσο δεν τον εμπόδισε να περάσει πέντε φορές από το δημαρχείο για να τελέσει τον γάμο του και να έχει πολλές αισθηματικές σχέσεις.

 
Περισσότερα: Γαλλία

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER
Best of Network