Μην τα χάσετε

 

 

Πολικό ψύχος η τηλεθέαση στα πρωινάδικα του Σαββατοκύριακου

 
 
Τα "πρωινάδικα" του Σαββατοκύριακου αφήνουν παγερά αδιάφορο το τηλεοπτικό κοινό, με αποτέλεσμα Σπυροπούλου, Μπεκατώρου και Γερμανού να λαμβάνουν ραβασάκι με μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης
 

Τρεις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές συναγωνίζονται για το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, καμία όμως δεν μοιάζει να πείθει τους τηλεθεατές. ΑΝΤ1, Alpha και Epsilon έχουν ποντάρει στο λεγόμενο lifestyle, σε ένα πρότυπο κλασικού πρωινάδικου, αλλά για το τέλος της εβδομάδας, τα νούμερα όμως της τηλεθέασης δείχνουν πως μάλλον τα φορμάτ αυτά αφήνουν τους τηλεθεατές παγερά αδιάφορους.

 

Η Μαρία Μπεκατώρου με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μετακινήθηκαν κακείν κακώς από τη μεσημεριανή ζώνη και πάλι στο πρωινό, προκειμένου να σωθεί η εκπομπή. Τα νούμερα είναι σαφώς βελτιωμένα, παραμένουν ωστόσο ιδιαίτερα χαμηλά. Έτσι το ΣΟΥΚΟΥ, του ΑΝΤ1, σημείωσε το Σάββατο τηλεθέαση 12,6% στο σύνολο, με το ποσοστό στα νεανικά κοινά να καταποντίζεται στο 7,7%.

Αντίστοιχα χλιαρή ανταπόκριση από το κοινό έχει - όπως και την περσινή χρονιά άλλωστε - και η εκπομπή του Alpha με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Το Σάββατο, το πρωινό του καναλιού της Κάτζας "Σπίτι μου σπιτάκι μου" κατέγραψε 10.4% στο σύνολο και 9,5% στο νεανικό κοινό.

Τέλος, η επιστροφή της Ναταλίας Γερμανού στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου δεν είχε την αναμενόμενη ανταπόκριση από τη συχνότητα του Epsilon. Η εκπομπή παραμένει καθηλωμένη σε μονοψήφια ποσοστά τόσο στο σύνολό, όσο και στις ηλικίες 15-44. Το "Επιτέλους Σαββατοκύριακο" κατέγραψε λοιπόν το Σάββατο 6,4% στο γενικό σύνολο και 5,9% στα νεανικά κοινά.

Κι όλα αυτά, την ώρα που το παιδικό πρόγραμμα που προβάλλεται την ίδια ώρα στο STAR κάνει "θραύση", ενώ ιδιαίτερα εντυπωσιακές επιδόσεις σημειώνουν και οι ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΙ.

 
Περισσότερα: Τηλεόραση, Τηλεθέαση

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER