Μην τα χάσετε

 

 

Πρώτος σε τηλεθέαση ο Νίκος Χατζηνικολάου

 
 
Στην πρώτη του εμφάνιση ως κεντρικός παρουσιάστής του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο άνκορμαν κέρδισε την προτίμηση των τηλεθεατών
 

Πρεμιέρα τη Δευτέρα για το ανανεωμένο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, του οποίου το τιμόνι αναλαμβάνει ο Νίκος Χατζηνικολάου και τα πρώτα δείγματα τηλεθέασης φέρνουν χαμόγελα στο κανάλι του Αμαρουσίου. Το δελτίο του σταθμού βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης μεταξύ 19.00 και 20.00 και ξεπέρασε τον βασικό αντίπαλό του, τις ειδήσεις του Alpha, με τον Αντώνη Σρόιτερ.

 

Συγκεκριμένα, ο ΑΝΤ1 σημείωσε τηλεθέαση στο σύνολο 24,1%, αφήνοντας πίσω του τον Alpha που κατέγραψε ποσοστό 17,6%. Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως ο Αντώνης Σρόιτερ λαμβάνει πολύ υψηλή "πάσα" τηλεθέασης, καθώς του δελτίου προηγείται το τηλεπαιχνίδι Deal. Αντίθετα, η τηλεοπτική σειρά 'Δίδυμα Φεγγάρια' παρουσιάζει ιδιαίτερη κάμψη τη φετινή σεζόν και ιδίως στο νεανικό κοινό, όπου αγγίζει μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης.

Αυτός είναι ο λόγος που εξηγείται και η αντίστροφη εικόνα των δελτίων ειδήσεων στις ηλικίες 15-44, όπου το δελτίο του Alpha σημείωσε ποσοστό 24% και εκείνο του ΑΝΤ1 11,4%.

Η μάχη αυτή της ενημέρωσης σε κάθε περίπτωση είναι ακόμη στην αρχή. Άλλωστε, ο ίδιος ο δημοσιογράφος υποσχέθηκε να βελτιώνεται κάθε φορά, μέρα με την ημέρα στην παρουσίαση και το περιεχόμενο βέβαια του δελτίου. "Συγχωρείστε μου το άγχος και το τρακ της πρώτης μέρας" είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου στην αποφώνηση του πρώτου δελτίου στον ΑΝΤ1.

Δείτε το στιγμιότυπο:

 

 
Περισσότερα: Τηλεθέαση

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER