Survivor 2: Αυτό είναι το νέο τρέιλερ – Πότε κάνει πρεμιέρα

Survivor 2: Αυτό είναι το νέο τρέιλερ – Πότε κάνει πρεμιέρα

Δύο ακόμη παίκτες έχουν δώσει τα χέρια για την ομάδα των διασήμων

Με νέες πληροφορίες για την επιστροφή του Survivor επανήλθε και σήμερα η εκπομπή “ΕΔΩ” με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια αποκάλυψε δύο ακόμη ονόματα που σύμφωνα με το σταθμό έχουν πει το ναι και θα βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Δημήτρης Βλάχος, παρουσιαστής και head coach του OAKA BOX είναι ένας εξ αυτών. Ο Δημήτρης ασχολείται από πολύ μικρός με το στίβο, ως 400αρης, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το crossfit και ανήκει στην ομάδα γυμναστών που κάνουν μαθήματα crossfit στο ΟΑΚΑ.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε και το όνομα της Μαρίας Σαμαρινού. Η Εδεσαία είναι αθλήτρια αλπικών αγωνισμάτων και μέλος του ΟΧΕ Έδεσσας και της Εθνικής Ελλάδας Το 2009 και το 2010 κατέκτησε την πρώτη θέση στους Πανελλήνιους αγώνες γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης και τεχνικής κατάβασης αντίστοιχα και έτσι εκπροσώπησε την Ελλάδα δύο φορές σε Παγκόσμιους και διεθνής αγώνες.

Να σημειωθεί πως από την Τετάρτη, η εκπομπή “ΕΔΩ” επιβεβαίωσε τη συμμετοχή των Νέρι Καστίγιο και Όλγας Φαρμάκη στην ομάδα των Διασήμων. Τέλος, η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκάλυψε και το πρώτο τρέιλερ του Survivor, στο οποίο ανακοινώνεται και η ημερομηνία της πρεμιέρας, για την Κυριακή 21 Ιανουαρίου.

Δείτε το τρέιλερ:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα