Μην τα χάσετε

 

 

Survivor: Άγριος καυγάς, βρισίδια και η οργή εναντίον του Πάνου

 
 
Άγριος καυγάς ξέσπασε στην παραλία των μαχητών του Survivor με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο να μην μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του (Vid)
 

Διαμάχη χωρίς όρια στην παραλία των μαχητών. Ανάμεσα στους τρεις προτεινόμενους για αποχώρηση από το Survivor βρίσκεται ο "μισθοφόρος" Κώστας Αναγνωστόπουλος. Συγκεκριμένα στη θέση του υποψηφίου τον έθεσε ο Πάνος Αργιανίδης, με τις αντιδράσεις να μη λείπουν στο συμβούλιο του νησιού.

 

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος όχι μόνο δεν συγκράτησε τα νεύρα του αλλά εκτόξευσε λεκτικούς χαρακτηρισμούς προς τον Πάνο Αργιανίδη, τον οποίο κατηγόρησε για κλίκες και σκοπιμότητα σε ό,τι αφορά τον τρόπο που εκείνος ψηφίζει.

Ο μάνατζερ ράγκμπι προσπαθούσε να εξηγήσει αναλυτικά τι είχε συμβεί και το λόγο που κατέληξε να ψηφίσει τον συμπαίκτη του.

Τα... μπινελίκια μετά το 12:15 του βίντεο.

 

 

Απέναντι στον Πάνο στάθηκαν και οι δίδυμες αδερφές, Ειρήνη και Ελισάβετ, καθώς όπως υποστήριξαν, άλλα τους έλεγε πριν την ψηφοφορία.

Η ψήφος του Πάνου Αργιανίδη στον Κώστα Αναγνωστόπουλο προκάλεσε και τα σχόλια στην ομάδα των "διασήμων" του Survivor.

"Αφού ήθελε ο άλλος ο ξυρισμένος να ψηφίσει τον Κώστα γιατί δεν τον ψήφισε όταν πήγε να γίνει η ψηφοφορία;", ρώτησε ο Μπο και ο Στέλιος Χανταμπάκης απάντησε: "Δεν θα έβγαινε προτεινόμενος, ενώ τώρα σου λέει θα την δώσω μπαμ στο κεφάλι. Όχι ότι θα φύγει, δεν υπάρχει περίπτωση ο κόσμος να τον βγάλει, εκτός κι αν έχει κανέναν περίεργο χαρακτήρα που, δεν ξέρω τι δείχνει στον κόσμο".

 

 
Περισσότερα: Survivor

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER