Μην τα χάσετε

 

 

'Chef εκτός αέρα' στον ΣΚΑΙ, ελέω Survivor

 
 
Μπορεί ο ίδιος ο Μπογδάνος να πίστεψε πως θα εκτοπιστεί για χάρη της νέας εκπομπής που θα σχολιάζει το ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο τελικά εκείνη που "έμεινε στον αέρα" ήταν η Ελένη Ψυχούλη
 

Ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Μπογδάνος έχει ταλαιπωρηθεί ουκ ολίγες φορές τη φετινή σεζόν, με την προσπάθεια του ΣΚΑΙ να ρίξει το βάρος του προγράμματος στην ψυχαγωγία. Τη χαριστική βολή φαίνεται πως έδωσε το κανάλι με την απόφασή του να προβάλει την ειδική εκπομπή σχολιασμού του Survivor με παρουσιάστρια την Ελεονόρα Μελέτη.

 

Δείτε τι έλεγε προ ημερών ο παρουσιαστής:

 

Ο κ. Μπογδάνος ανέφερε από τον αέρα της εκπομπής τους πως το "ΣΚΑΙ στι3" θα κοπεί, χωρίς να έχει νεότερα για το τι μέλλει γενέσθαι με εκείνον και τους συνεργάτες του. Εκείνο που συνέβη όμως στην πραγματικότητα είναι να βγει από το καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού η μαγειρική εκπομπή "Chef στον αέρα" με την Ελένη Ψυχούλη.

Έτσι, παρά τις δημόσιες τοποθετήσεις Μπογδάνου, το "ΣΚΑΙ στις 3" συνεχίζει κανονικά, με το Survivor να προβάλλεται αμέσως μετά στις 16.00 το απόγευμα. Όσο για την πιο παλιά καθημερινή εκπομπή του σταθμού; Αυτή μετακομίζει το Σαββατοκύριακό και συγκεκριμένα στις 14.30 το μεσημέρι.

Αυτό σύμφωνα με το πρόγραμμα του σταθμού και μέχρι στιγμής... ίδωμεν!

 
Περισσότερα: Survivor

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER