Μην τα χάσετε

 

 

Έγινε το μεγάλο μπαμ: Ανακοινώθηκε (σχεδόν) το τέλος του Big Bang Theory

 
 
O Johnny Galecki φαίνεται πως έδωσε την είδηση της χρονιάς. Η πιο δημοφιλής κωμική σειρά των ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια ρίχνει αυλαία
 

Ήρθε η ώρα όπως ξεκίνησαν όλα, με ένα μεγάλο μπαμ, έτσι να ολοκληρωθούν; Το φαινόμενο Μίγκ Μπανγκ, που πλέον δεν αποτελεί απλώς επιστημονικό όρο, αλλά αναφορά σε μια από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές ρίχνει αυλαία. Τουλάχιστον έτσι άφησε να εννοηθεί ένας εκ των πρωταγωνιστών του Big Bang Theory, ο Johnny Galecki σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους το Σάββατο.

 

"Θα λυπηθούμε όλοι πολύ όταν έρθει εκείνη η μέρα" ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός που ωστόσο πρόσθεσε: "Νομίζω ότι έχουμε φτάσει στο σημείο όπου όλοι αισθανόμαστε πολύ άνετα με τις 12 σεζόν, πως είναι η κατάλληλη στιγμή να πάμε σπίτι μας, να δούμε τις οικογένειές μας".

 

Η σειρά διανύσει την 11η σεζόν, ενώ έχει ανακοινωθεί από το τηλεοπτικό δίκτυο CBS μία ακόμη, η οποία όπως όλα δείχνουν θα είναι και η τελευταία. Άλλωστε, το κανάλι έχει ήδη δρομολογήσει από το περασμένο φθινόπωρο το spin off της σειράς, με τίτλο Young Sheldon που ακολουθεί την ιστορία του επιστήμονα στο Τέξας, πριν γίνει η ιδιόρρυθμη διάνοια που γνωρίσαμε στο Big Bang Theory. Ο Jim Parsons, που υποδύθηκε υποδειγματικά τον επιστήμονα, έχει αναλάβει τόσο την παραγωγή, όσο όμως και το ρόλο του αφηγητή στη νέα σειρά. 

 

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER