Μην τα χάσετε

 

 

Είναι ο Σωτήρης Κοντιζάς ο 'κακός' του Master Chef;

 
 
O «καλός» Πάνος Ιωαννίδης, ο «κακός» Σωτήρης Κοντιζάς και ο νέος Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι έτοιμοι να φορέσουν ποδιές. Προβάλλεται ήδη το νέο trailer του reality μαγειρικής. Δείτε backstage φωτογραφίες
 

Το MasterChef, η εκπομπή μαγειρικής, που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επιστρέφει στο Star. Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, έρχεται με τον δεύτερο κύκλο και θα αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef, που κερδίζει, πέρα από τον τίτλο του MasterChef  και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

 

Οι τρεις κορυφαίοι σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, λίγο πριν σταθούν απέναντι στους διαγωνιζόμενους για να τους κρίνουν, «γύρισαν» το trailer της εκπομπής, εμπνευσμένο από την θρυλική ταινία «Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος».

Οι σεφ βρίσκονται σε έναν χώρο ατμοσφαιρικά φωτισμένο, σε ένα λιτό σκηνικό κουζίνας,  όπου κυριαρχεί ένα μακρόστενο τραπέζι-πάγκος. Σαν να εκτυλίσσεται ένα τελετουργικό μονομαχίας ανάμεσα σε 2 πιστολέρο της άγριας Δύσης, εμφανίζονται οι δύο ...αντίπαλοι:  ο  «καλός» Πάνος Ιωαννίδης, με αγγελική γοητεία και ο «κακός» Σωτήρης Κοντιζάς, με βλέμμα μοχθηρό.

Πάνος και Σωτήρης βρίσκονται ο ένας απέναντι στον άλλο, με… άγριες διαθέσεις και ντυμένοι κομψά αλλά αυστηρά, ανταποκρινόμενοι στην «κρισιμότητα» της περίστασης. Παίρνοντας θέση στις δύο αντικριστές πλευρές του πάγκου, ο καθένας «τραβά»  το αντίστοιχο «όπλο» του.

Δείτε το trailer:

 

Δείτε φωτογραφίες backstage από τα γυρίσματα του trailer παρακάτω:

 

 
Περισσότερα: Master Chef

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER